Pesto
תפריט
א', 20 ספט 2020, 20:15
110456 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

רוטב בולונז

רוטב בשרי לפסטה    

מאת: Ofer Weinberg ::: צפיות: 5827   

רוטב בולונז
6 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • שני בצלים גדולים לבנים קצוצים בנוני.
  • שני פלפלים אדומים גדולים קצוצים בנוני.
  • ארבע עגבניות בשלות קצוצות בנוני.
  • חצי קילו בשר בקר רזה
  • שמונה כפות רסק עגבניות
  • שתי כפות סוכר
  • שתי כפיות מלח
  • שתי כפיות כמון טחון
  • ארבע כפות פפריקה מתוקה
  • ארבע שיני שום
  • חצי כוס שמן זיית

 

דרך הכנה
  1. לטגן את הבצל במעט שמן זיית עד שיזהיב קלות ולהעביר לכלי לבישול הרוטב (סיר גדול)
  2. לטגן במחבת את הבקשר תוך כדי הפרדה לגושים קטנים , עדיף כל פעם לטגן מעט ולא להכניס הכל למחבת . בגמר הטיגון להעביר לסיר.
  3. לטגן ולרכך את הפלפלים האדומים. להוסיף לסיר .
  4. להכניס לסיר את רסק העגבניות וחצי כוס שמן הזיית ולטגן / לערבב הכל יחדיו עד לחריכה קלה מאוד של הרסק.
  5. להוסיף שש כוסות מיים חמים לסיר ולהביר לרתיחה .
  6. להוסיף את כל התבלינים + שמן הזיית שנותר .
  7. לבשל כשעה על אש נמוכה .
  8. לאחר ההגשה על הפסטה לפזר מעט אורגנו לייצרית ריח משכר.
הערות

לאוהבי חריף (ואני בינהם) אפשר להוסיף אריסה חריפה לרוטב לקראת הסיום , הרוטב משנתה מעט מאיטלקי אבל יוצא מעולה .

ניתן גם להשתמש ללא הבשר ולהכפיל את כמות הירקות וקצת את התבלון .

אין תגובות עדיין
רוטב בולונז By , 2008-08-10T17:51:20+03:00 רוטב בולונז רוטב בשרי לפסטה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - שני בצלים גדולים לבנים קצוצים בנוני. שני פלפלים אדומים גדולים קצוצים בנוני. ארבע עגבניות בשלות קצוצות בנוני. חצי קילו בשר בקר רזה ... Instructions: לטגן את הבצל במעט שמן זיית עד שיזהיב קלות ולהעביר לכלי לבישול הרוטב (סיר גדול) לטגן במחבת את הבקשר תוך כדי הפרדה לגושים קטנים , עדיף כל פעם לטגן מעט ולא להכניס הכל למחבת ....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר