Pesto
תפריט
ה', 01 אוק 2020, 05:11
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

נקניק שוקולד בצורת עוגה

קלה וטעימה מאד    

מאת: ויטה ::: צפיות: 7058   

נקניק שוקולד בצורת עוגה
30 דקות ופחות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2 חבילות ביסקוויטים
  •  100 גרם פקנים
  • 200 גרם שוקולד חלב
  • קופסא שמנת מתוקה
דרך הכנה
  1. לפורר את הביסקוויטים לפירורים (אני שמתי בפוד פרוססור, גם את הפקנים).לשים בקערה
  2. בקערה לחוד להקציף את השמנת מתוקה עד שיתקשה,
  3. להוסיף את השוקולד ולשים במיקרו ל 2 דקות/ השוקולד צריך להיות מומס
  4. לשפוך את הקצפת עם השוקולד לקערה עם הביסקוויטים והפקנים ולבחוש הכל יחד
  5. לשטח בתבנית עגולה 26, ולהכניס להקפאה לכמה שעות
  6. לפני ההגשה לפרוס לפרוסות ולהגיש
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
הכי טוב שוקולד מריר ולא חלב מניסיון
7
נשמע טעים.....
אני אנסה!!!
6
ויטה (מקצוענ/ית)
ענת שלום
זה לא טעות - להוסיף את השוקולד לקצפת ולשים במיקרו ל 2 דקות שהשוקולד ימס
5
להוסיף שוקולד לקצפת ולשים במיקרו??!!! זו בוודאי טעות
4
תודה ויטה על העידכון,אני מכין משהו כזה בכיוון,בקרוב אנסה את התכון שלך.
3
ויטה (מקצוענ/ית)
הכוונה ל 2 חבילות של כל חבילה 250 גרם ביסקוויטים.
2
שלום,
מצויין במתכון-2 חבילות ביסקוויטים...איזה,פתי-בר?ובכמה משקל?...כדאי לדייק
תודה
1
רינה172 (מקצוענ/ית)
ציון 10
עוגה מאוד טעימה
נקניק שוקולד בצורת עוגה By , 2008-08-10T10:46:50+03:00 נקניק שוקולד בצורת עוגה קלה וטעימה מאד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 חבילות ביסקוויטים  100 גרם פקנים 200 גרם שוקולד חלב קופסא שמנת מתוקה ... Instructions: לפורר את הביסקוויטים לפירורים (אני שמתי בפוד פרוססור, גם את הפקנים).לשים בקערה בקערה לחוד להקציף את השמנת מתוקה עד שיתקשה, להוסיף את השוקולד ולשים במיקרו ל 2 ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר