Pesto
תפריט
ש', 24 אוק 2020, 09:56
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

הפיצה של עופר

בצק לפיצה נהדר    

מאת: Ofer Weinberg ::: צפיות: 6973   

הפיצה של עופר
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
 
מרכיבים
  • שתי כוסות קמח לבן
  • כוס מיים חמימים לא חמים נקיים (עדיף מ-בריטה)
  • רבע כוס שמן זיית
  • שתי כפיות שמרים יבשים בוואקום
  • שתי כפיות סוכר לבן
  • מעט מלח
  • לרוטב הפיצה:
  • שלוש כפות גדושות רסק עגבניות מרוכז
  • שתי כפות סוכר
  • שתי כפות שמן רגיל
  • כפית כמון טחון
  • שתי כפיות מלח
  • שתי שני שום / כפית שום יבש / כפית אבקת שום
  • חצי כפית חרדל ללא גרגירים
  • חצי כפית פלפל שחור טחון
  • שתי כפות גדושות של פפריקה אדומה מתוקה
דרך הכנה
  1. לערבב את השמרים עם הסוכר ועם מעט מיים ומייד לערבב ולהוסיף לקמח בהדרגה
  2. להוסיף את שמן הזית ואת המים בהדרגה.
  3. ללוש כעשר דקות במערבל לקבלת בצק קפיצי .
  4. תוך כדי לישה להוסיף את המלח .
  5. להתפיח במקום חמים כ 30 דקות
  6. לשמן את הבצק עם שמן זית
  7. ללוש שוב כדקה שתיים ביד
  8. לרדד לתבנית אפייה משומנת הייטב עם שמן זית
  9. את רכיבי הרוטב מערבבים יחד לקבלת מחית ...ניתן לטעום למליחות וטיבול.
  10. מורחים על הבצק בעדינות שלא לקרוע את הבצק
  11. מוסיפים גבינה צהובה, בצל, עגבניה וכו'
  12. מתפיחים כ 10 דקות נוספות עם כל ה"כיסויים" למעלה.
  13. מעבירים לתנור שחומם מקודם ל 180 מעלות לכ 15-20 דקות
  14. מוצאים כאשר הבצק נפרד מהתבנית בקלות .
  15. בתאבון
הערות
התמונה אמיתית
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
שתי כפות שמרים יבשים? זה המון לשתי כוסות קמח
2
Ofer Weinberg (במטבח)
שמרים יבשים לא אמורים לבוא במגע עם המיים לפני תחילת הלישה , יש לעברב אותם ממש לפני הכנת הבצק .
1
שמרים יבשים לא אמורים לבוא במגע עם המים. לא?
הפיצה של עופר By , 2008-08-05T16:17:09+03:00 הפיצה של עופר בצק לפיצה נהדר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - שתי כוסות קמח לבן כוס מיים חמימים לא חמים נקיים (עדיף מ-בריטה) רבע כוס שמן זיית שתי כפיות שמרים יבשים בוואקום שתי כפיות ... Instructions: לערבב את השמרים עם הסוכר ועם מעט מיים ומייד לערבב ולהוסיף לקמח בהדרגה להוסיף את שמן הזית ואת המים בהדרגה. ללוש כעשר דקות במערבל לקבלת בצק קפיצי ....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר