Pesto
תפריט
ד', 27 ינו 2021, 12:56
110463 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לימון כבוש

אחלה לימון כבוש    

מאת: Ofer Weinberg ::: צפיות: 5885   

לימון כבוש
50 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 10 לימונים
  • שמן זיית
  • מלח גס
  •  פלפל אנגלי
  • פפריקה מתוקה
  • גרגירי חרדל
  • 4 שיני שום
דרך הכנה
  1. לחתוך 6 לימונים לפרוסות ואת הפרוסות לחצי .
  2. להכניס לצנצנת בגודל מתאים את הפרוסות בשכבות , בין כל שתים-שלוש  שכבות יש להוסיף מלח גס ככף + ולתבל עם התבלינים ( פלפל , פפריקה , שיני שום וחרדל).
  3. השכבות אמורות להגיעה עד סוף הצנצנת כך שניתן לכסותם בנוזלים לאטימה.
  4. לסחוט את 4 הלימונים הנותרים למיץ ולהוסיף לצנצנת עד לכיסוי מלא . אם המיץ לא מפיק יש להוסיף מיים חמים (עדיף לאחר שסוננו בבריטה).
  5. מעל לכל הנוזלים יש להוסיף שכבה של חצי סנטימטר שמן זיין לאטימה.
  6. לסגור את הצנצנת במכסה אוטם .
  7. ניתן לחמם בזהירות את הצנצנת האטומה במיים חמים עד חמים מאוד .
  8. להשאיר סגור כמה שיותר זמן , מתאים לאכילה לאחר כחודש.
  9. בתאבון ,
  10. ניתן לישמור במקרר שנה ויותר

 ניתן להוסיף , צ'ילי , זייתים יבשים , פלפלים אדומים וכו' בתהליך השימור .

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ניתן להשתמש בלימני קומקבט
לימון כבוש By , 2008-08-05T16:09:28+03:00 לימון כבוש אחלה לימון כבוש Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 50 Tags: none Ingredients: - 10 לימונים שמן זיית מלח גס  פלפל אנגלי פפריקה מתוקה גרגירי חרדל 4 שיני שום ... Instructions: לחתוך 6 לימונים לפרוסות ואת הפרוסות לחצי . להכניס לצנצנת בגודל מתאים את הפרוסות בשכבות , בין כל שתים-שלוש  שכבות יש להוסיף מלח גס ככף + ולתבל עם התבלינים ( פלפל ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר