Pesto
תפריט
ה', 28 מרץ 2024, 10:37
110498 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פאי וניל ותאנים

   

מאת: navitc ::: צפיות: 4538   

פאי וניל ותאנים
12 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1.5 כוסות קמח
  • 1 חלמון
  • 75 גר' חמאה/מרגרינה
  • 0.5 כוס סוכר
  • 1 סוכר וניל
  •  
  • 1 פודינג וניל
  • 1 שמנת מתוקה להקצפה
  • 0.5 כוס חלב
  • 0.5-1 קופסאת גבינה 5%
  • 2 כפות סוכר
  •  
  • 8 תאנים טריות
  • 2 כפות גדושות של ריבת דובדבנים
דרך הכנה
  1. להמיס את המרגרינה ולהוסיף אליה את שאר מרכיבי הבצק: ביצה, סוכר, סוכר וניל וקמח = עד להשגת בצק דביק מעט.
  2. לשמן תבנית פאי ולשטוח עם כף יד משומנת קלות.
  3. להקפיא כ 10 דקות ולאפות בחום בינוני עד לקבלת גוון זהוב, ולקרר.
  4. קרם וניל: להקציף את השמנת עם פודינג וניל עד לקבלת קרם יציב, להוסיף את החלב, הגבינה והסוכר ולהקציף שוב עד לקבלת קרם אחיד.
  5. למרוח את הקרם על הפאי הצונן.
  6. לפרוס את התאנים ולסדר  על הקרם.
  7. לערבב את הריבה עם מעט מים רותחים ולפזר בעדינות ע"ג התאנים וברווחים ניתן לשים את פירות הריבה (דובדבנים)
  8. לשמור במקרר, בתאבון!!!
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
אהבתי "תאנים חיות"
פאי וניל ותאנים By , 2008-08-01T15:30:24+03:00 פאי וניל ותאנים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1.5 כוסות קמח 1 חלמון 75 גר' חמאה/מרגרינה 0.5 כוס סוכר 1 סוכר וניל   1 פודינג וניל ... Instructions: להמיס את המרגרינה ולהוסיף אליה את שאר מרכיבי הבצק: ביצה, סוכר, סוכר וניל וקמח = עד להשגת בצק דביק מעט. לשמן תבנית פאי ולשטוח עם כף יד משומנת קלות. להקפיא כ ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר