תפוחי אדמה בתנור
4 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
- כ-25-30 תפוחי אדמה קטנים
- כף וחצי אבקת מרק בצל
- כף טימין
- רבע כוס שמן זית
- כפית מלח גס.
דרך הכנה
- לשטוף היטב את תפו"א. אין צורך לקלף
- להרתיח בסיר ל10 דקות. לסנן מהמים.
- לשים בתבנית אלומניום חד פעמי [אפשר בתבנית רגילה] את תפוחי האדמה.
- את השמן, המלח, הטימין ואבקת הבצל - לערבב יחד ולשפוך על תפוחי האדמה ולערבב.
- להכניס לתנור 180 מעלות לכ-20 דקות.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- חזה עוף צלוי בבלסמי [אבי מ.] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -
- עוגיות פיננסייר [אבי מ.] - מיני עוגות שקדים צרפתיות רכות.
- רוטב טריאקי [אבי מ.] - רוטב יפני לבשרים, עוף וירקות.
- סופגניות מהירות [אבי מ.] -
- מקרון שקדים [אבי מ.] - זוגות מקרונים שקדים במלית קרם שוקולד.
- חלת בצל [אבי מ.] -