פילה דג סול בציפוי פריך
כמה פשוט ככה נפלא

8 מנות

מרכיבים
פילה דג סול - כמספר הסועדים (באריזה אחת יש 7 או 8 יחידות)
לבלילה:
4 ביצים
2 כפיות חרדל טוב
קמח רגיל לקימוח
לציפוי:
לשקית פירורי לחם להוסיף: - להכין כמות מראש ולשמור את שאר
2 כפיות מלח - מחוקות
1 כפית פפריקה מתוקה - גדושה
1 כפית פלפל שחור - מחוקה
2 כפיות שום גבישי - גדושות
1 שקית שומשום
דרך הכנה
- להכין בלילת ביצים + 2 כפיות חרדל
- לשקית פירורי לחם להוסיף התבלינים הבאים:
מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה, שום גבישי, שומשום. - לקמח את הדג ולנער.
- לטבול הדג בביצה עם החרדל.
- לצפות הדג בפירורי הלחם ולטגן במחבת עם שמן חם
כ- 2 דקות מכל צד. - להגיש עם רבעי לימון.
פשוט ונפלא
מקור : עצמי
הערות
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


1
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת מייפל ואגוזי פקאן [חנהל'ה] - נפלאה
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- לביבות בטטות [אבי מ.] -