עוגת מייפל ואגוזי פקאן
נפלאה
* המחשת AI

16 מנות

ציון גולשים:
10
[3 מדרגים]
מרכיבים
- 3 ביצים שלמות
- 3 שקיות סוכר וניל
- 1 גביע שמנת חמוצה
- 1/4 1 כוסות קמח תופח
- 1/4 1 כוסות סוכר
- 1/2 כוס שמן
- סירופ מייפל
לזרייה:
- אבקת קינמון
- אגוזי פקאן קצוציים
דרך הכנה
- לערבב את כל החומרים בהתאם לרשימת המרכיבים.
- ליצוק המסה לתבנית משומנת, לפזר מעל הקינמון ואגוזי הפקאן הקצוצים .
- לאפות 30 דקות בתנור מחומם לחום של 180 מעלות - לנעוץ קיסם ולבדוק שיצא יבש (אני, חנהל'ה, אפיתי העוגה כ- 50 דקות בפונקציית תנור האפייה בטורבו-גל).
-
מייד עם הוצאת העוגה מהתכנות ליצוק בנדיבות סירופ מייפל עד שנספג.
הערות
המסה מתאימה לשתי תבניות אינגליש-קייק או
לתבנית עגולה חד-פעמית ... העוגה לא יוצאת גבוהה אך זה יתרון עקב רמת המתיקות הגבוהה.
לשמור, אם נשאר, במקרר.
המתכון הועלה לרשת ע"י איילת בן-ארי
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- טראפל שוקולד לבן [אבי מ.] -
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- לחמניות בצל [אבי מ.] -
- תפוחי עץ אפויים [אבי מ.] -
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- סלט גזר וקישואים עם שומשום [אבי מ.] - באדיבות קיבוצי חבל מעון, מגדלי ומשווקי גזר "דוד משה"