Pesto
תפריט
ד', 26 פבר 2020, 21:57
110439 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פיצוציות שוקולד

   

מאת: איילה 10 ::: צפיות: 8034   

* תמונה להמחשה - By Veganbaking.net, via Wikimedia Commons
פיצוציות שוקולד
30 מנות
שעתיים ויותר
ציון גולשים: 10
[2 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 300 גרם שוקולד פרה מריר 60% קצוץ
  • 60 מ"ל (4 כפות שמן קנולה)
  • 4 ביצים
  • 200 גרם (1 כוס) סוכר
  • 280 גרם (2 כוסות) קמח
  • 1 שקית אבקת אפייה
  • 2 כפיות אבקת קפה נמס
  • 1/2 כפית מלח
  • 250 גרם ( 1/2 2 שקיות) אבקת סוכר
דרך הכנה
  1. ממיסים את השוקולד עם שמן במיקרוגל.
  2. מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה.
  3. מערבבים את כל החומרים היבשים.
  4. מוסיפים לתערובת השוקולד ומערבבים לתערובת אחידה.
  5. שומרים כשעתיים במקרר.
  6. מחממים תנור ל180 מעלות
  7. יוצרים כדורים בגודל אגוזי מלך. טובלים באבקת סוכר
  8. ואופים כ -10 דקות מניחים להתקרר.  
הערות

זהו מתכון מתוך חוברת שקבלתי שקניתי שוקולד.
השם: "שוקולד מריר לרגעים מתוקים" של עלית.
הבת שלי היתה צריכה להכין מתכון לביה"ס ובחרה בו, ומאז אני לא מפסיקה להכין וכבר נגמר - אני לא עומדת בביקוש. גם חילקתי לכל חברותיה. והחלטתי לשתף גם פה.

 

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
מצויין, מצויין, אני מכינה לחיילים שלי ובכלל- להיט אמיתי
2
ציון 10
מעדן אמיתי! תודה!
1
ציון 10
מעולה , טעים מאד .
פיצוציות שוקולד By , 2008-06-22T00:33:14+03:00 פיצוציות שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 30 Tags: none Ingredients: - 300 גרם שוקולד פרה מריר 60% קצוץ 60 מ"ל (4 כפות שמן קנולה) 4 ביצים 200 גרם (1 כוס) סוכר 280 גרם (2 כוסות) קמח ... Instructions: ממיסים את השוקולד עם שמן במיקרוגל. מוסיפים ביצים אחת אחת תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה. מערבבים את כל החומרים היבשים. מוסיפים לתערובת ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר