Pesto
תפריט
ה', 28 אוק 2021, 06:48
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קינואה צבעונית

עם גמבה ובצל    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 4972   

* צילום התוצאה
קינואה צבעונית
5 מנות
אידוי
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים
  • 3 כוסות קינואה בהירה או מלאה
  • 1/4 כוס שמן
  • 1 בצל גדול
  • 1 גמבה גדולה
  • 1 כפית קארי
  • 1 כף פפריקה
  • 3 שיני שום
  • מלח ופלפל לפי הטעם
  • 5 כוסות מים רותחים (מרתיחים קומקום וזהו)
דרך הכנה
  1. שוטפים את הקינואה ומשרים 1/4 שעה במים, מסננים
  2. שופכים את השמן לסיר
  3. חותכים את הבצל והגמבה לרצועות של חצי ס"מ בערך ומוסיפים לסיר, מערבבים עם השמן ומתחילים לטגן
  4. כאשר הבצל מתחיל לקבל שקיפות או להשחים:
  5. כותשים את השום ומוסיפים
  6. מוסיפים את התבלינים ומערבבים היטב
  7. מוסיפים את הקינואה, וממשיכים בטיגון כ-10 דקות תוך כדי ערבוב מתמיד
  8. מוסיפים את המים הרותחים ומבשלים עד לתפיחת הקינואה.
הערות
ניתן לבצע הכל בסיר לחץ סגור, כ-25 דקות או עד שנגמרים המים.
אין תגובות עדיין
קינואה צבעונית By , 2008-06-21T21:38:13+03:00 קינואה צבעונית עם גמבה ובצל Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 3 כוסות קינואה בהירה או מלאה 1/4 כוס שמן 1 בצל גדול 1 גמבה גדולה 1 כפית קארי 1 כף פפריקה 3 שיני ... Instructions: שוטפים את הקינואה ומשרים 1/4 שעה במים, מסננים שופכים את השמן לסיר חותכים את הבצל והגמבה לרצועות של חצי ס"מ בערך ומוסיפים לסיר, מערבבים עם השמן ומתחילים...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר