תפוחי אדמה בשמנת
ממליצה בחום

10 מנות

מרכיבים
- תפוחי אדמה קצת יותר מקילו
- קופסאת פטריות חתוכות
- 1 שמנת לבישול
- גבינה צהובה
- בצל גדול
- פלפל שחור ומלח
דרך הכנה
- חותכים את התפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים .
- שמים בתבנית מלבנית חד פעמית ומתבלים במלח
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה
- מוספים את הפטריות וממשכים לטגן יחד עם הבצל
- מוספים את השמנת את הפלפל השחור והמלח .
- מורידים מהאש עד שהשמנת נעשית סמיכה
- על התפוחי אדמה שמים את הגבינה הצהובה
- מעל הצהובה שמים את הפטריות ומעל הפטריות מגרדים גבינה צהובה מכניסים לתנור עד להשחמה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -