תפוחי אדמה בשמנת
ממליצה בחום
10 מנות
30 דקות ופחות
מרכיבים
- תפוחי אדמה קצת יותר מקילו
- קופסאת פטריות חתוכות
- 1 שמנת לבישול
- גבינה צהובה
- בצל גדול
- פלפל שחור ומלח
דרך הכנה
- חותכים את התפוחי האדמה לקוביות ומבשלים במים .
- שמים בתבנית מלבנית חד פעמית ומתבלים במלח
- קוצצים את הבצל ומטגנים עד להשחמה
- מוספים את הפטריות וממשכים לטגן יחד עם הבצל
- מוספים את השמנת את הפלפל השחור והמלח .
- מורידים מהאש עד שהשמנת נעשית סמיכה
- על התפוחי אדמה שמים את הגבינה הצהובה
- מעל הצהובה שמים את הפטריות ומעל הפטריות מגרדים גבינה צהובה מכניסים לתנור עד להשחמה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- חזה עוף טריאקי [אבי מ.] -
- עוגת ספוג דבש [אבי מ.] - עוגת דבש מצוינת, בהירה וקלילה.
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- רוטב סויה-בלסמי ויניגרט לסלט [אבי מ.] -
- פטריות מוקפצות ברוטב דבש וסויה [אבי מ.] -