בראוניז
עם הפתעות בפנים
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
- 250 גר' שוקולד מריר
- 250 גר' חמאה
- 4 ביצים בטמ' החדר
- 1 1/2 כוסות סוכר
- 6 כפיות קקאו
- 1 כוס גדושה קמח
- 1/2 כפית מלח
- 200 גר' שוקולד לבן קצוץ גס לקישוט
דרך הכנה
- ממיסים יחד שוקולד וחמאה יחד. ונותנים לו להתקרר.
- במיקסר מקציפים במהירות גבוהה ביצים וסוכר במשך 5 דק'
- טורפים את תערובת הביצים לתערובת השוקולד.
- מוסיפים לתערובת קקאו קמח ומלח, וטורפים לתערובת אחידה כחצי דקה.
- מערבבים פנימה שוקולד לבן ויוצקים בתבנית מרופדת בנייר אפייה.
- אופים בחום של 180 מעלות 25דק' עד 30 דק'.
- מצננים לחלוטין ופורסים לקוביות.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד