גונדי
מרק פרסי -עם קציצות
30 דקות עד שעתיים
מרכיבים
לקציצות
- 1/4 ק"ג חזה עוף טחון
- 1/4 ק"ג בשר טחון
- כוס אורז
- קצת מרק עוף, פלפל שחור, כורכום.
למרק
- חתיכות עוף לפי מספר הסועדים
- חומוס (אפשר מקופסת שימורים)
- בצל בינוני חתוך ל-4
- ראש סלרי
- עלים של סלרי
- פטרוזליה
- כרפס
דרך הכנה
- לבשל את הבצל החומוס הבצל וראש הסלרי בסיר עם מים.
- את העלים של הסלרי כרפס פטרוזליה לקשור ביחד ןלהוסיף לסיר
- להוסיף תבלינים: מרק עוף, כורכום פלפל שחור,מלח.
- כשהחומוס מבושל להוסיף את העוף.
- כשהעוף מתחיל לרתוח ליצור קציצות מכל מרכיבי הקציצות ולהוסיף לסיר.
- לבשל בערך כשעה או עד שהקציצות והעוף מוכנים.
הערות
זהו מרק שבבית אמי אנו אוכלים בערב יום כפור כסעודה מפסקת היות והוא מאד משביע.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד