Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:46
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

גונדי

מרק פרסי -עם קציצות    

מאת: איילה 10 ::: צפיות: 7298   

גונדי
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים

לקציצות

  • 1/4 ק"ג חזה עוף טחון
  • 1/4 ק"ג בשר טחון
  • כוס אורז
  • קצת מרק עוף, פלפל שחור, כורכום.

למרק

  • חתיכות עוף לפי מספר הסועדים
  • חומוס (אפשר מקופסת שימורים)
  • בצל בינוני חתוך ל-4
  • ראש סלרי
  • עלים של סלרי
  • פטרוזליה
  • כרפס

 

דרך הכנה
  1. לבשל את הבצל החומוס הבצל וראש הסלרי בסיר עם מים.
  2. את העלים של הסלרי כרפס פטרוזליה לקשור ביחד ןלהוסיף לסיר
  3. להוסיף תבלינים: מרק עוף, כורכום פלפל שחור,מלח.
  4. כשהחומוס מבושל להוסיף את העוף.
  5. כשהעוף מתחיל לרתוח ליצור קציצות מכל מרכיבי הקציצות ולהוסיף לסיר.
  6. לבשל בערך כשעה או עד שהקציצות והעוף מוכנים.  
הערות
זהו מרק שבבית אמי אנו אוכלים בערב יום כפור כסעודה מפסקת היות והוא מאד משביע.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
אני מכינה גונדי עם חומוס טחון-כוס וחצי עבור חצי ק"ג בשר טחון,מים לכדי לישה+שמן,מלח ,פלפל,הל וכורכום.מעולה!
3
זה נראה כמו כופתא ולא גונדי הנה גונדי...»»
2
איילה 10 (מקצוענ/ית)
זהו מתכון שעבר מסבתי ז"ל לאמי שמכינה אותו כבר 35 שנה ועבר גם אלי.זהו הגונדי של משפחתנו.וחשבתי לשתף גם...»»
גונדי By , 2008-06-04T11:19:14+03:00 גונדי מרק פרסי -עם קציצות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - לקציצות 1/4 ק"ג חזה עוף טחון 1/4 ק"ג בשר טחון כוס אורז קצת מרק עוף, פלפל שחור, כורכום. ... Instructions: לבשל את הבצל החומוס הבצל וראש הסלרי בסיר עם מים. את העלים של הסלרי כרפס פטרוזליה לקשור ביחד ןלהוסיף לסיר להוסיף תבלינים: מרק עוף, כורכום פלפל שחור,מלח. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר