פאי חצילים פלפלים וגבינה

8 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
150 גר' חמאה
1 ביצה
למילוי:
250 גר' גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון
2 כוסות קמח
150 גר' חמאה
1 ביצה
למילוי:
250 גר' גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון
דרך הכנה
מערבבים חמאה, קמח וביצה, לשים עד קבלת בצק אחיד ורך, משטחים בתבנית פאי ואופים בחום בינוני 180 מעלות כ-10 דקות.
קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.
מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.
מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים. מניחים לסירוגין פרוסות חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.
אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-25 דקות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- מרק תירס ב-5 דקות [רוזליזה] - מרק תירס פרווה
- נגיסי עוף ברוטב שום [אבי מ.] - נגיסי עוף בציפוי פריך בטיגון עמוק ורוטב שום
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- פרפה שוקולד לבן [אבי מ.] -
- עוגת קקאו שוקולד [אבי מ.] -
- לחמניות גבינה [אבי מ.] -