פאי חצילים פלפלים וגבינה
8 מנות
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: בינוני
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
10
[2 מדרגים]
מרכיבים
חומרים לבצק:
2 כוסות קמח
150 גר' חמאה
1 ביצה
למילוי:
250 גר' גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון
2 כוסות קמח
150 גר' חמאה
1 ביצה
למילוי:
250 גר' גבינה בולגרית
2 חצילים בינוניים פרוסים לאורך לפרוסות בעובי 1/2 ס"מ
2 פלפלים אדומים
שמן לטיגון
דרך הכנה
מערבבים חמאה, קמח וביצה, לשים עד קבלת בצק אחיד ורך, משטחים בתבנית פאי ואופים בחום בינוני 180 מעלות כ-10 דקות.
קולים את הפלפלים בתנור, מקלפים ומוציאים את הגרעינים.
מטגנים במחבת עם מעט שמן את פרוסות החצילים.
מפזרים 2/3 מהגבינה על הבצק ומהדקים. מניחים לסירוגין פרוסות חצילים ופלפלים ומפוררים מעל את שאריות הגבינה הבולגרית.
אופים בתנור בחום בינוני 180 מעלות כ-25 דקות.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- עוגת שוקולד וקרם ללא קמח [אבי מ.] - עוגת שוקולד נטו ללא קמח.
- חציל חם בטחינה [אורן בר] - מעדן
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- סופגניות מסורתיות [belakiz] - מאד אוריריות
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגה גבינה מהירה [איילה 10] - גבינה וסירופ מייפל