Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 03:34
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק קישואים ופסטו

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 5359   

מרק קישואים ופסטו
6 מנות
אפיה משולב
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
 
מרכיבים

מצרכים למרק: 

  • 8 קישואים, חתוכים לרבעים
  • 1 כף חמאה
  • 1 בצל קלוף וקצוץ
  • 3 קוביות שום דורות
  • 1.5 ליטר מים או ציר ירקות
  • מלח ופלפל
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט 



  • מצרכים לפסטו: 
  • 1/2 כוס שמן זית
  • 1 כף צנוברים
  • 4 קוביות תערובת לבישול איטלקי דורות
  • 1 כף גבינת פרמז'ן
  • מלח ופלפל
דרך הכנה
  1. בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.
  2. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
  3. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
  4. מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
  5. טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.


    להכנת הפסטו
  6. טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
  7. מוזגים את המרק לצלחות,
  8. מזלפים פסטו למעלה,
  9. ומגישים
אין תגובות עדיין
מרק קישואים ופסטו By , 2008-05-06T21:50:49+03:00 מרק קישואים ופסטו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - מצרכים למרק:  8 קישואים, חתוכים לרבעים 1 כף חמאה 1 בצל קלוף וקצוץ 3 קוביות שום דורות 1.5 ליטר מי... Instructions: בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה. מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים. מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט. מביאים לרתי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר