מרק קישואים ופסטו

6 מנות
אפיה משולב

קושי: קל הכנה
מרכיבים
מצרכים למרק:
- 8 קישואים, חתוכים לרבעים
- 1 כף חמאה
- 1 בצל קלוף וקצוץ
- 3 קוביות שום דורות
- 1.5 ליטר מים או ציר ירקות
- מלח ופלפל
- 1/4 כפית אגוז מוסקט
מצרכים לפסטו:- 1/2 כוס שמן זית
- 1 כף צנוברים
- 4 קוביות תערובת לבישול איטלקי דורות
- 1 כף גבינת פרמז'ן
- מלח ופלפל
דרך הכנה
- בסיר בינוני מאדים את הבצל עם החמאה.
- מוסיפים את הקישואים ואת קוביות השום ומערבבים.
- מוסיפים את המים, מתבלים במלח, פלפל ואגוז מוסקט.
- מביאים לרתיחה ומבשלים על אש קטנה כ-40 דקות.
- טוחנים את המרק במעבד מזון עד שמתקבל מרקם קטיפתי, בודקים את התיבול ומסירים מהאש.
להכנת הפסטו - טוחנים במעבד מזון או בעזרת בלנדר ידני את כל המצרכים, עד שמתקבל מרקם אחיד.
- מוזגים את המרק לצלחות,
- מזלפים פסטו למעלה,
- ומגישים
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 09 Sep 2018
- סוכות ושמחת תורה 24 Sep 2018
- חנוכה 02 Dec 2018
- טו בשבט 20 Jan 2019
- פורים 20 Mar 2019
- פסח 19 Apr 2019
- יום העצמאות 08 May 2019
- שבועות 08 Jun 2019
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
- ● פרחי מאכל [מידע] - ...
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר
- עוגת דבש לראש השנה [belakiz] - נשמרת היטב במקפיא
- פוקצ'ה עם עשבי תיבול [אבי מ.] -
- ממרח עגבניות מיובשות [אבי מ.] - על פרוסת לחם או כמלית למאפים.
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- מוס שוקולד [אבי מ.] -
- פשטידת גבינה ובצל [אבי מ.] - פשטידת בצל וגבינה נמוכה, כמנה ראשונה או כתוספת למנה עיקרית.
- גלילת חציל במילוי אורז, עוף וצנוברים [triple-h] - גלילת חציל ממולאת