קונכיות פסטה ממולאות

8 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
40 קונכיות פסטה גדולות
2 קופסאות טונה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 גזר בינוני קלוף וקצוץ דק
1/4 כוס שקדים מולבנים פרוסים
2 אגסים קלופים ומגולענים קצוצים דק
1/3 כוס מיונז
50 גר' גבינת עיזים רכה
1 כף מיץ לימון
מלח פלפל לפי הטעם
פטרוזיליה לקישוט
2 קופסאות טונה
3 בצלים ירוקים קצוצים
1 גזר בינוני קלוף וקצוץ דק
1/4 כוס שקדים מולבנים פרוסים
2 אגסים קלופים ומגולענים קצוצים דק
1/3 כוס מיונז
50 גר' גבינת עיזים רכה
1 כף מיץ לימון
מלח פלפל לפי הטעם
פטרוזיליה לקישוט
דרך הכנה
- מבשלים את קונכיות הפסטה לפי ההוראות לדרגת אל-דנטה, מסננים ומצננים.
- מפוררים את הטונה לקערה, מוסיפים את שאר המרכיבים ומערבבים, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- ממלאים את הקונכיות בתערובת ומניחים בצלחת הגשה, מקשטים בעלה פטרוזילה.
- ניתן להחליף את הטונה ב- 3 כוסות קוביות עוף מבושל או חזה הודו מעושן.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- כבד עוף בתפוחים [אבי מ.] -
- מרק מיניסטרונה [אבי מ.] - מרק ירקות ופסטה איטלקי
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- לחמניות מהירות [אבי מ.] - מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.
- בייגלה ירושלמי [הילה16] - לחמניות בדיוק כמו במאפיה שווה להכנס ולנסות
- גרטן כרובית [אבי מ.] -
- קרקרים [אבי מ.] -