Pesto
תפריט
ג', 09 מרץ 2021, 06:03
110466 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פילה לברק

פילה לברק מנגולד ובטטה ברוטב לימון    

מאת: EYAIL ::: צפיות: 3813   

פילה לברק
2 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 פילה לברק
  • 1/2 בטטה אפויה בשמן זית
  • טימין' מלח, פלפל
  • 2 עלי מנוגלד חלוטים במים
  •  1/4 חמאה
  • מעט יין לבן

    רוטב:
  • 1/4 חבילת חמאה
  •  1 כוס שמנת לבישול
  • מעט קמח
  • מיץ לימון (1 לימון טרי)
  • מעט ציר דגים
  • 2 שיני שום
  • מלח, פלפל
  • דרך הכנה
    1. אופים את הבטטה עם השמן זית ומלח בתנור 180 מעלות צלזיוס לחצי שעה
    2. מסדרים את עלי המנגולגד פילה פורל, בטטה, שוב פילה פורל, שום בטטה, שן שום פרוסה, מעט מלח.
    3. אופים בתנור 20  דקות ב-180 מעלות צליוס עם קוביות חמאה ומעט יין לבן.

      רוטב:
    4. מטגנים את שיני השום החמאה ומפזרים מעט קמח להסמכה.
    5. מוסיפים את השמנת, מיץ לימון, ציר דגים, מלח, פלפל... ומרתיחים.
    6. מגישים חם עם הפורל והבטטה .
    7. בתאבון
    אין תגובות עדיין
    פילה לברק By , 2008-04-22T19:39:06+03:00 פילה לברק פילה לברק מנגולד ובטטה ברוטב לימון Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 2 Tags: none Ingredients: - 1 פילה לברק 1/2 בטטה אפויה בשמן זית טימין' מלח, פלפל 2 עלי מנוגלד חלוטים במים  1/4 חמאה מעט יין לבןרוטב... Instructions: אופים את הבטטה עם השמן זית ומלח בתנור 180 מעלות צלזיוס לחצי שעה מסדרים את עלי המנגולגד פילה פורל, בטטה, שוב פילה פורל, שום בטטה, שן שום פרוסה, מעט מלח. אופים...
    מתכוני חגים
    כתבות, הדרכה, מידע
    הנצפים ביותר