פשטידת ריקוטה בעשבי תיבול
* תמונה להמחשה

6 מנות
אפיה

קושי: בינוני
» עיקריות» או ארוחה קלה
ציון גולשים:
9
[2 מדרגים]
מרכיבים
- 800 גר' גבינת ריקוטה
- 1/4 כוס גבינת פרמזן מגורדת
- 3 ביצים מופרדות
- 3 כפות קמח
- 1/4 כוס בזיליקום טרי קצוץ
- 1/4 כוס כוסברה טריה קצוצה
- 1/4 כוס עירית קצוצה
- מלח ופלפל לפי הטעם
- 1/4 כוס צנוברים קלויים
דרך הכנה
- מחממים את התנור לחום בינוני, משמנים תבנית פאי 32.
- מכניסים לקערת מעבד מזון את גבינת הריקוטה, הפרמיג'אנו, החלמונים, הקמח והתבלינים, מעבדים לתערובת אחידה, טועמים ומוסיפים מלח ופלפל לפי הטעם.
- מקציפים את החלבונים לקצף יציב וגמיש, מקפלים לתערובת הגבינות ויוצקים לתבנית.
- מפזרים את הצנוברים מעל ואופים כשעה עד שפשטידה תופחת ומשחימה.
- מוציאים ומצננים מעט, חותכים למשולשים ומגישים עם קרם פרש או שמנת חמוצה.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- Spanakopita מאפה תרד יווני [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- ריבועי מעדן שוקולד אבי [אבי מ.] -
- אורז בסמטי עם קשיו ואפונה [אבי מ.] -
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- בייגל [אבי מ.] -