Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 08:43
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרעיים עוף חצר כנרת

כרעיים ממולאים מוגשים על רוטב תמרים    

מאת: ראובן מ. ::: צפיות: 3520   

* צילום התוצאה
כרעיים עוף חצר כנרת
10 מנות
צליה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים

באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה

  • למילוי
  • 100 גר' משמש יבש
  • 100 גר' תמרים יבשים
  • 100 גר' אגוזים שבורים
  • 50 גר' סילאן "חצר כנרת"
  • 200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזון
  • לתיבול: מלח ופלפל לבן

    רוטב
  • ½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
  • 100 גר' פלפל ירוק ואדום
  • 100 גר' סילאן "חצר כנרת"- 3 כפות גדושות
  • תיבול: צ'ילי
דרך הכנה
  1. מערבבים היטב את חומרי המילוי
  2. ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף
  3. צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה ועוד 30 דקות בחום בינוני
  4. את הכרעיים פורסים ומניחים על הרוטב החם.

    ( מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה )
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
2
איך ניתן למלא כרעיים או שוקיים מבלי לפרק את העצם?
כרעיים עוף חצר כנרת By , 2008-03-27T15:58:10+02:00 כרעיים עוף חצר כנרת כרעיים ממולאים מוגשים על רוטב תמרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 10 Tags: none Ingredients: - באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה למילוי 100 גר' משמש יבש 100 גר' תמרים יבשים ... Instructions: מערבבים היטב את חומרי המילוי ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה ועוד 30 דקות בחום בינוני ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר