כרעיים עוף חצר כנרת
כרעיים ממולאים מוגשים על רוטב תמרים
* צילום התוצאה
10 מנות
צליה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» תוספות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
באדיבות "חצר כנרת", יצרנית הסילאן המעולה
- למילוי
- 100 גר' משמש יבש
- 100 גר' תמרים יבשים
- 100 גר' אגוזים שבורים
- 50 גר' סילאן "חצר כנרת"
- 200 גר' חזה עוף טחון דק או מעובד במעבד מזון
- לתיבול: מלח ופלפל לבן
רוטב - ½ ליטר רוטב חום (להכין מאבקת רוטב צלי)
- 100 גר' פלפל ירוק ואדום
- 100 גר' סילאן "חצר כנרת"- 3 כפות גדושות
- תיבול: צ'ילי
דרך הכנה
- מערבבים היטב את חומרי המילוי
- ממלאים את הכרעיים עם המילוי בשק זילוף
- צולים את השוקיים בתנור עם מעט שמן בחום גבוה עד להשחמה ועוד 30 דקות בחום בינוני
- את הכרעיים פורסים ומניחים על הרוטב החם.
( מומלץ להגיש עם מחית תפוחי אדמה )
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד