פלפלים אפויים עם שום ושמן זית
מתכון פשוט וטעים למכורים לשום ופלפל.

5 מנות

מרכיבים
- 6 פלפלים גדולים בשלל צבעים חתוכים ונקיים מגרעינים
- 20 שיני שום קלופות
- שמן זית
- מלח, פלפל
דרך הכנה
- שמים את הפלפלים ושיני השום על נייר כסף בתבנית.
- שופכים בנדיבות שמן זית, מלח ופלפל ומערבבים.
- אופים על חום גבוה במשך 30 דקות.
- אפשר להגיש חם או קר (לשמור בקירור) בסנדוויץ' או בתור תוספת למנה עיקרית
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוף בציפוי פריך [אבי מ.] - מתכון של ניקי
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- עוגת מוס לימון [אבי מ.] -
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ
- מרק בשר תימני [שירינקה] -
- גלילי שקדים מטוגנים [אבי מ.] - יווני
- פיצות חצילים קטנות [אבי מ.] -