קציצות עוף מטוגנות
* תמונה להמחשה מאת מורית מנשרוף

6 מנות

ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 700 גר' חזה עוף טחון
- חצי צרור פטרוזליה
- 2 קישואים קטנים
- 1 גזר
- 1/4 חלה שרויה במים
- 2-3 כפות מיץ לימון
- 2 שיני שום גדולות
- 2 כפות שמן זית
- 1 תפוח אדמה בינוני
- 1 ביצה
- פרורי לחם
- 1 כף מרק עוף
- מלח ופלפל
- 1 כפית גריל עוף
דרך הכנה
- שמים בקערה את העוף הטחון
- שמים במעבד מזון את הפטרוזליה, השום, הירקות, הלחם המושרה והסחוט, השמן והתבלינים ומרסקים.
- מוספים את התערובת לעוף הטחון, מוסיפים ביצה ופרורי לחם כמה שצריך כדי ליצור קציצות
- יוצרים קציצות פחוסות ומעט עבות וטובלים בפרורי לחם.
- מטגנים.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מיני עוגות לימון במלית קרם לימון [אבי מ.] - עוגות לימון אישיות.
- חזה עוף במישרה ים תיכוני [אבי מ.] -
- רצועות עוף בג'ינג'ר ודבש [אבי מ.] -
- גלילות פילו במלית פרג [אבי מ.] - גלילות בצק פילו פריך במלית פרג.
- רוטב דבש ואגוזי פקאן [אבי מ.] - ליציקה על פטריות, בשר מעושן וירקות.
- פאי תפוחי אדמה [tommf] - אי אפשר להפסיק לאכול
- מתאבני גבינה וסלמון מעושן [אבי מ.] - מתאבנים גבינה וסלמון קלי הכנה