עוגת חמאה
מרקם וטעם מיוחדים

אפיה

קושי: קל הכנה
» עוגות» או קפה
מרכיבים
- 5 חלמונים
- 1 ביצה
- 200 ג"ר חמאה רכה חתוכה לקוביות
- 3/4 1 כוסות קמח מלא
- 3/4 1 כוסות סוכר
- 1/4 כוס מים
דרך הכנה
- שמים במיקסר את כל החומרים ומעבדים לבצק אחיד מעט דביק. (מי שלא מתעצל יכול ללוש ביד)
- לשטח בתבנית קוטר 26 משומנת ולאפות ב-180 מעלות כ-40 דקות.
יוצאת עוגה במרקם בין בצק פריך לעוגה
טעים ככה ויכול לשמש בסיס נהדר לעוגת גבינה או שניתן לאפות רבע שעה ואז למרוח ריבת תות או לשים פירות למעלה ולאפות עוד כ-25 ד"ק
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- קרם ברולה [אבי מ.] - מתכון בסיסי וגיוונים
- חביתיות במילוי פטריות [אבי מ.] -
- עוגיות שיבולת שועל וצימוקים [אבי מ.] - עוגיות בריאות רכות
- לזניה גבינה וירקות [אבי מ.] -
- סלט כרוב עם אטריות "מג'יק" [פסקל] - כרוב בתוספת תערובת קלויה של אטריות ושקדים, ברוטב חמוץ מתוק
- בצק שוקולד [אבי מ.] - לעיצוב, פיסול או יצירת אלמנטים לקישוט עוגות
- חצילים וקישואים בתחמיץ [אבי מ.] - אצבעות חצילים וקישואים בתחמיץ פיקנטי.