Pesto
תפריט
א', 19 ינו 2020, 04:10
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו

   

מאת: אבי מ. ::: צפיות: 10673   

פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו
6 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או ארוחה קלה
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
1/4 כוס שמן זית
1/4 כוס מים
1 בצל קטן קצוץ דק
1 שן שום כתושה
1 עלה דפנה
1/2 כפית טימין
1/2 כפית מלח
1/4 כפית פלפל שחור
1/2 ק"ג פטריות טריות קטנות
1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה
דרך הכנה
מכניסים את כל החומרים למעט הפטריות למחבת עמוקה ומחממים עד לרתיחה, לאחר הרתיחה להמשיך לבשל עוד כ-2 דקות על להבה בינונית.

מוסיפים את הפטריות מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות על להבה בינונית.

מצננים במישרה ומאחסנים במקרר עד להגשה, לפני ההגשה יש להוציא ולהביא לטמפרטורת החדר.

נשמר במקרר עד 5 ימים.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
ראובן מ. (עורך)
ניתן, סחוטות מהנוזלים, הטעם שונה.
2
האם ניתן להכין גם מפטריות משומרות?
1
ציון 10
טעים מאוד תודה
פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו By , 2005-03-29T00:22:45+02:00 פטריות במישרה איטלקי לאנטיפסטו Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1/4 כוס שמן זית 1/4 כוס מים1 בצל קטן קצוץ דק1 שן שום כתושה1 עלה דפנה1/2 כפית טימין1/2 כפית מלח1/4 כפית פלפל שחור1/2 ק"ג פטריות טריות קטנות1/4 כוס פטרוזיליה קצוצה ... Instructions: מכניסים את כל החומרים למעט הפטריות למחבת עמוקה ומחממים עד לרתיחה, לאחר הרתיחה להמשיך לבשל עוד כ-2 דקות על להבה בינונית.מוסיפים את הפטריות מערבבים ומבשלים עוד כ-10 דקות על להבה בינונית. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר