עוגת גלידה
מתכון פשוט ללא קמח ומדהים...
30 דקות ופחות
מרכיבים
- 4 ביצים
- 6 כפות סוכר
- 200 ג"ר שוקולד מריר
- 1 כוס שמן (או חצי מרגרינה)
- 1 גביע קצפת פרווה
- לקישוט: מעט פקאן סיני ו-4 נשיקות
דרך הכנה
- להפריד את הביצים
- להקציף את החלבונים עם 3 כפות סוכר
- להקציף בכלי נפרד את החלמונים עם 3 כפות סוכר
- לחמם במיקרוגל כדקה את השמן ולהמיס בו את השוקולד (או להמיס בסיר כפול את המרגרינה עם השוקולד)
- להמתין כחמש דקות שהשוקולד יתקרר מעט ולערבב עם קצף החלמונים
- ללטף את התערובת לקצף החלבונים
- לשפוך 1/3 מהתערובת לתבנית קוטר 26 משומנת ולאפות 10 ד"ק בחום 150 מעלות
- לצנן כ- 10 ד"ק את העוגה ולשטח מעל את שאר התערובת
- להקציף את הקצפת הפרווה ולשטח מעל העוגה
- לפורר את הנשיקות ולקצוץ את הפקאנים ולפזר מעל
- בפריזר- עוגת גלידה ובמקרר עוגת מוס
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- מרובעי גבינה וריבה [אבי מ.] -
- עוגת דבש וקרם שמנת מתוקה [מיכלי פ] -
- לחם זיתים ואגוזים [אבי מ.] -
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- גלידה רכה ונימוחה - פרווה לחלוטין [yoka2] -
- עוגיות זיתים [אורן בר] -
- פסטה אפויה ברוטב 3 גבינות [אבי מ.] -