בשר בפירות יבשים
בשר טחון בנוסח קצת אחר
בישול
לא צוין
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» עיקריות» צהריים - ערב
מרכיבים
- 1/2 ק"ג בשר טחון טרי
- 1 בצל קצוץ
- 3 שיני שום כתושות
- 5 שזיפים מיובשים חתוכים לקוביות
- 3 משמשים מיובשים חתוכים לקוביות
- 4 תמרים יבשים חתוכים לקוביות
- חופן צימוקים שחורים
- מעט שקדים קצוצים
- 1 עגבניה חתוכה לקוביות
- מעט אבקת מרק
- קמצוץ קינמון
- פפריקה מתוקה וחריפה
- מלח פלפל
- 1/2 כוס מים
- 1 כוס יין אדום
- 3 כפות רוטב סויה תמרי
דרך הכנה
- לשים בסיר שמן ביד נדיבה ולטגן את הבצל עד שמזהיב
- להוסיף את הבשר לפורר אותו עם כף עץ ולטגן היטב
- להוסיף את היין והסויה ולאדות לצמצום הנוזלים.
- להוסיף את הפירות היבשים ולתבל לפי הטעם. אפשר להוסיף כף סוכר חום. ולהוסיף את המים.
- לבשל כשעה על אש קטנה כשמידי פעם בוחשים בתבשיל
- מומלץ להגיש על מצע פירה תפ"א
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- אורז לבן בסיסי וגיוונים [אבי מ.] - מתכון בסיסי עם גיוונים.
- בטטות וירקות אפויים [אבי מ.] -
- ממרח אגוזי פקאן בטעם כבד [אבי מ.] -
- רביולי תרד וגבינת ריקוטה ברוטב איטלקי [שף אמיר מרקוביץ'] - ניתן להשתמש ברביולי תרד וריקוטה מוכן ולבשל אותו לפי הוראות היצרן, או ברביולי בהכנה ביתית.
- בורקס בשר [מירי 1] - בצק עלים ממולא בשר פטריות ובצל
- אורז עם עגבניות וזיתים [אבי מ.] -