Pesto
תפריט
א', 29 נוב 2020, 00:08
110459 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כרוב אדום ביין וחמוציות

   

מאת: ponpon ::: צפיות: 6395   

כרוב אדום ביין וחמוציות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 1 כרוב אדום
  • 1 בצל
  • חצי כוס חמוציות מיובשות
  • כוס יין אדום
  • רבע כוס חומץ בן-יין
  • מעט קינמון
  • מעט מלח
  • דבש או ריבה
  • מים
דרך הכנה
  1. לקצוץ את הבצל ולטגן מעט.
  2. לקצוץ את הכרוב ולהוסיף לסיר.
  3. להוסיף את היין, החומץ, הקינמון והמלח.
  4. להוסיף מים עד שיכסו את הכרוב.
  5. להביא לרתיחה.
  6. לאחר הרתיחה להקטין את האש, להוסיף את הדבש או הריבה, לכסות את הסיר.
  7. לבשל עד אשר הכרוב מתרכך.
הערות

1. את כמות הדבש או הריבה יש לקבוע לפי הטעם של הנוזל, כאשר הוא מעט מתוק, סימן שזה מספיק.

2. אם משתמשים ביין אדום מתוק, יש להוסיף פחות דבש או ריבה.

אין תגובות עדיין
כרוב אדום ביין וחמוציות By , 2008-01-22T04:21:50+02:00 כרוב אדום ביין וחמוציות Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 1 כרוב אדום 1 בצל חצי כוס חמוציות מיובשות כוס יין אדום רבע כוס חומץ בן-יין מעט קינמון מעט מלח ... Instructions: לקצוץ את הבצל ולטגן מעט. לקצוץ את הכרוב ולהוסיף לסיר. להוסיף את היין, החומץ, הקינמון והמלח. להוסיף מים עד שיכסו את הכרוב. להבי...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר