כרוב אדום ביין וחמוציות


מרכיבים
- 1 כרוב אדום
- 1 בצל
- חצי כוס חמוציות מיובשות
- כוס יין אדום
- רבע כוס חומץ בן-יין
- מעט קינמון
- מעט מלח
- דבש או ריבה
- מים
דרך הכנה
- לקצוץ את הבצל ולטגן מעט.
- לקצוץ את הכרוב ולהוסיף לסיר.
- להוסיף את היין, החומץ, הקינמון והמלח.
- להוסיף מים עד שיכסו את הכרוב.
- להביא לרתיחה.
- לאחר הרתיחה להקטין את האש, להוסיף את הדבש או הריבה, לכסות את הסיר.
- לבשל עד אשר הכרוב מתרכך.
הערות
1. את כמות הדבש או הריבה יש לקבוע לפי הטעם של הנוזל, כאשר הוא מעט מתוק, סימן שזה מספיק.
2. אם משתמשים ביין אדום מתוק, יש להוסיף פחות דבש או ריבה.
אין תגובות עדיין
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סברינה [לינואל] - עוגת קרם
- תמרים ממולאים באגוזים, טחינה ודבש [תמילושה] - טוב לפסח וגם לטבעונים
- מרק עוף [אבי מ.] - המרק המסורתי היהודי לכל החגים ולשבת.
- עוגת 3 שכבות גבינה שוקולד [אבי מ.] - עוגת שוקולד וגבינה מצוינת
- באגט [אבי מ.] - הבאגט הצרפתי, מהלחמים הפופולרים בצרפת ובכל העולם.
- Pagnotta לחם שאור איטלקי [אבי מ.] -
- עוגת שלושת המוסים - טריקולד [אבי מ.] -