עוגיות תמרים וקוקוס
באדיבות "חצר כנרת" - סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
* צילום התוצאה


קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
חומרים לבצק:
- 1 כוס מים
- 1 כוס שמן
- 200 גר' מרגרינה/מחמאה
- 1 שקית אבקת אפיה
- קמח (קצת פחות מ- 1 ק"ג)
למלית: - 500 גר' "מעדן תמרים וקוקוס" תוצרת חצר כנרת
- ½ כוס אגוזים טחונים
- ½ כוס צימוקים (לא חובה)
- ½ כפית קינמון טחון
**לאוהבים ניתן להוסיף קורט אבקת ציפורן
דרך הכנה
אופן הכנת הבצק:
לערבב את כל החומרים יחד עד לקבלת בצק גמיש ולא דביק.
אופן הכנת המלית:
לערבב את כל החומרים יחד.
להכנת העוגיות:
1. לחלק את הבצק ל- 5-6 כדורים
2. לרדד כל כדור למלבן על גבי משטח מקומח לעובי של 3-5 מ"מ
3. למרוח שכבת מלית בעובי של כ- 3 מ"מ
4. לגלגל לנקניק ולפרוס לפרוסות בעובי 2-2.5 ס"מ
5. להניח בתבנית נייר אפייה ולסדר את העוגיות ברווחים של חצי ס"מ אחד מהשני
6. לאפות בתנור שחומם מראש בחום בינוני (160 מעלות) עד לקבלת גוון זהוב
7. לצנן ולזרות מעל אבקת סוכר
הערות
את מוצרי "חצר כנרת" - סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים - ניתן לרכוש בחנות "תמרים פלוס" בקיבוץ כנרת ובחנויות מובחרות ברחבי הארץ
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- סלט פסטה צבעוני [אבי מ.] -
- טרין שוקולד [אבי מ.] -
- לחמניות מהירות [אבי מ.] - מומלץ להגיש את הלחמניות סמוך מאד לאפיה.
- לפתן פירות יבשים וטריים [אבי מ.] - ליפתן (קומפוט) פירות יבשים וטריים.
- סלט חצילים עגבניות [אבי מ.] -
- אורז עם פול ירוק [אבי מ.] -
- סינטה ברוטב יין אדום, בתוספת פירה תמרים ורוטב פסטו [שף אמיר מרקוביץ'] - באדיבות "דורות" יצרני מוצרי שום ותיבול