עוגת סילאן בחושה בניחוח קינמון
באדיבות "חצר כנרת" סילאן טבעי, מעדני תמרים ורטבים
* צילום התוצאה
אפיה
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2 ביצים
- 1 כוס סוכר
- 1 כוס סילאן של חצר כנרת
- 1 כפית שטוחה אבקת אפייה
- ½ כוס שמן
- 1 כוס קפה/תה לא ממותק פושר
- 3 כוסות קמח
- 2 כפיות קינמון
דרך הכנה
- לחמם תנור מראש לחום בינוני º150
- להכניס את החומרים לקערת מערבל לפי הסדר הנ"ל
- לאפות בין 35-40 דקות בתבנית משומנת ומקומחת היטב (בסיר פלא או שתי תבניות אינגליש)
- להוציא מהתבנית ולמרוח מעל סילאן של חצר כנרת
- לפזר שקדים קלופים פרוסים
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פאי קרמל אגוזים ושוקולד [אבי מ.] -
- גולש הונגרי-הודי [אבי מ.] - מה שהופך את גרסת הגולש הזאת לגרסה הודית הוא השימוש בקרי
- מרובעי מרנג ופירות [אבי מ.] - קינוח מרנג ופירות ללא קרם
- ערמונים מסוכרים [אבי מ.] - ערמונים מסוכרים בסירופ.
- סירות תפוחי אדמה [אבי מ.] -
- איטריות אורז וירקות [אבי מ.] - מתכון קוראני.
- עוגת תותים וקצפת [אבי מ.] -