חצילים ועגבניות
מומלץ בחום - כל-כך פשוט וטעים-טעים...
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים:
10
[3 מדרגים]
מרכיבים
- 3 חצילים בינוניים פרוסים לפרוסות די עבות....
- אותן השרתי במים עם מלח למשך שעה
- 1 בצל גדול - קצוץ
- 1 פלפל אדום גדול - חתוך גס
- כ- 10 עגבניות תמר - אדומות וטעימות - חתוכות לרבעים
- 1 ראש שום - קלוף וקצוץ גס
- מלח, פלפל שחור, פפריקה מתוקה
- שמן זית
דרך הכנה
- במחבת לטגן פרוסות החצילים בשמן זית (אין צורך להציף בשמן).
- בינתיים ובמקביל סיר נמוך ורחב ליצוק ממש מעט שמן זית ולטגן קלות את הבצל...
- להוסיף את השום לטיגון קצר....
- להוסיף את העגבניות והפלפל האדום....
- כך לבשל תוך כדי בחישה.... ולהוסיף את התבלינים..
- בינתיים לסיים את טיגון פרוסות החצילים ולהוסיף אותן לסיר הבישול ולערבב בעזרת כף עץ ....
- כך לבשל מספר דקות נוספות...
- להסיר מהאש... להביא לטמפרטורת החדר....
- להכין חלה טרייה ..... וקדימה לטרוף.
- אפשר להגיש גם כתוספת. טעים מאוד בטמפרטורה פושרת ובטמפרטורת החדר.
הערות
מקור המתכון: תכנית בישול אוסטרלית עם שף בשם פרי(?)
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
9
ציון 10
8
3
2
ציון 10
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- פאי קרמל אגוזים ושוקולד [אבי מ.] -
- גולש הונגרי-הודי [אבי מ.] - מה שהופך את גרסת הגולש הזאת לגרסה הודית הוא השימוש בקרי
- מרובעי מרנג ופירות [אבי מ.] - קינוח מרנג ופירות ללא קרם
- ערמונים מסוכרים [אבי מ.] - ערמונים מסוכרים בסירופ.
- סירות תפוחי אדמה [אבי מ.] -
- איטריות אורז וירקות [אבי מ.] - מתכון קוראני.
- עוגת תותים וקצפת [אבי מ.] -