Pesto
תפריט
ד', 21 מאי 2025, 02:25
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט טונה וארטישוק

   
מאת: אבי מ. ::: צפיות: 11546   

סלט טונה וארטישוק
3 מנות
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» סלטים» בוקר - בראנץ
 
מרכיבים
250 גר' לבבות ארטישוק
1 פלפל אדום
1 בצל קטן
1 קופסה טונה משומרת
1 כף שמן
1 כפית חומץ יין לבן
1 כף מים פושרים
1 שן שום קצוצה דק
מלח ופלפל לפי הטעם
מעט פטרוזיליה קצוצה גס
פלפלון חריף קצוץ(לבחירה)
דרך הכנה

חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומניחים בקערה, פורסים את הפלפל לרצועות אורך וחותכים ל-3 ומסיפים לקערה, מסננים את הטונה ומפוררים גס לקערה, מוסיפים את הפלפלון החריף אם רוצים. חוצים את הבצל ופורסים לפרוסות דקות, מוסיפים לקערה.

מערבבים את השמן, החומץ, המים, מלח ופלפל והשום הקצוץ בקערה או בצינצנת סגורה ומנערים, יוצקים על הסלט ומערבבים קלות, מוסיפים מעט פטרוזיליה מעל.
 

 

אין תגובות עדיין
סלט טונה וארטישוק By , 2005-03-29T04:24:12+02:00 סלט טונה וארטישוק Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 3 Tags: none Ingredients: - 250 גר' לבבות ארטישוק 1 פלפל אדום1 בצל קטן1 קופסה טונה משומרת1 כף שמן1 כפית חומץ יין לבן1 כף מים פושרים1 שן שום קצוצה דקמלח ופלפל לפי הטעםמעט פטרו... Instructions: חותכים את לבבות הארטישוק לרבעים ומניחים בקערה, פורסים את הפלפל לרצועות אורך וחותכים ל-3 ומסיפים לקערה, מסננים את הטונה ומפוררים גס לקערה, מוסיפים את הפלפלון החריף אם רוצים. חוצים את הבצל ופורסים לפ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר