Pesto
תפריט
ד', 27 ינו 2021, 11:28
110463 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

סלט אבוקדו עם בצל מטוגן

   

מאת: stefani1 ::: צפיות: 5996   

סלט אבוקדו עם בצל מטוגן
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 2 אבוקדו מזן אטינגר (בעל קליפה חלקה ומבריקה)
  • 2 ביצים קשות
  • 1 בצל  יבש גדול
  • פלפל שחור
  • מלח
  • שמן

 

דרך הכנה
  1. פורסים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן במחבת עד שהבצל מזהיב.
  2. פורסים את הביצים הקשות לקוביות קטנות.
  3. פורסים את האבוקדו  לקוביות קטנות.
  4. מכניסים לקערה את קוביות האבוקדו, את קוביות הביצים,ואת הבצל המטוגן ומערבבים היטב.
  5. לסיום מוסיפים לסלט פלפל שחור ומלח לפי הטעם, 
  6.   מומלץ לנגב את הסלט עם פיתות חמות מהמאפיה (-:   

    

                                 

 

 

הערות

מומלץ לשים את הסלט במקרר לאחר ההכנה לחצי שעה ואז לאכול אותו.

זמן ההכנה כ - 20 דקות.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
זה גם טעים.
עכשיו זה עונת האבוקדו ...תנסי את המתכון שלי .
1
אני מכינה את הסלט בלי אבוקדו, עם מיונז וזה מאוד טעים
סלט אבוקדו עם בצל מטוגן By , 2008-01-11T19:24:45+02:00 סלט אבוקדו עם בצל מטוגן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2 אבוקדו מזן אטינגר (בעל קליפה חלקה ומבריקה) 2 ביצים קשות 1 בצל  יבש גדול פלפל שחור מלח שמן ... Instructions: פורסים את הבצל לקוביות קטנות ומטגנים עם שמן במחבת עד שהבצל מזהיב. פורסים את הביצים הקשות לקוביות קטנות. פורסים את האבוקדו  לקוביות קטנות. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר