כרוב מאודה חמוץ-מתוק
תוספת נוסטלגית
* תמונה להמחשה Vegan Feast Catering [CC BY 2.0]

6 מנות

ציון גולשים:
9
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 1 ראש כרוב בינוני-קטן
- חופן נדיב צימוקים
- 3-4 כפות סוכר
- 2 כפיות קינמון מחוקות
- קטשופ נטרלי
- קורט מלח
-
סקוויז מיץ לימון טרי
דרך הכנה
- לפרוס את הכרוב לרצועות צרות.
- להעביר לסיר רחב וליצוק מעט שמן. לאדות את הכרוב, תוך כדי בחישה לסירוגין, עד אשר נפח הכרוב קטן ל- 1/3 ומקבל גוון זהוב-שחום קל.
- להוסיף לסיר את שאר המרכיבים, לבחוש עד הבלעת כל המרכיבים ולבשל עוד כ- 10 דקות.
- להגיש: חם עד פושר (לא קר)
הערות
מתאים כתוספת למנה בשרית.
מקור: עצמי
מקור: עצמי
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- עוגת סולת וקוקוס [סוזיה] - עוגת צרקסי
- לחם עשבי תיבול טריים [אבי מ.] - לחם לבן עסיסי וניחוחי, טעים מאוד, מתכון של סמדר מוואלה.
- מרק אספרגוס [אבי מ.] -
- שטרודל דובדבנים - הונגרי [aliza_325] - טעים חם או קר
- בוטנים קלויים [ראובן מ.] - פיצוחים מעשה בית - טעים יותר מקנוי ומחזיק זמן
- אוזני המן/מעמול פריכים וטעימים [רותם10] -
- כדורי עוף פריכים [רגבקוק] -