Pesto
תפריט
ש', 21 ספט 2019, 23:44
110433 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לצ'ו אסייתי

אם רק היה אפשר להעביר ניחוח דרך המחשב...    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 8256   

לצ'ו אסייתי
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 4 פלפלים אדומים - פרוסים לרצועות
  • 1 פלפל ירוק - פרוס לרצועות
  • 2 בצלים בינוניים - פרוסים לרצועות
  • 1 פלפל חריף ארוך - חתוך לקוביות קטנות
  • 4 שיני שום דשנות - קצוצות דק
  • 4 קוביות של תיבול אסיאתי "דורות"
  • 1 כפית זנגוויל טחון
  • 1 כפית מחוקה של סוכר
  • קורט מלח
  • 2 כפות רוטב סויה

דרך הכנה
  1. בסיר עם מעט שמן לטגן את הבצל....
  2. לאחר שנעשה שקוף הוספתי את השום הקצוץ....
  3.  ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב.
  4. להוסיף את קוביות התיבול האסיאתי ולערבב עד שהתמזג עם הבצל והשום.
  5. להוסיף את הפלפל החריף - ערבוב קל ואז להוסיף את רצועות הפלפלים.
  6. להוסיף את התיבול, למעט רוטב הסויה, ערבוב בישול של כ- 5 דקות והוספת רוטב הסויה.
  7. לבשל עוד כ- 15 דקות וזהו.

הערות
ממש, ממש טעים.

להגיש פושר (לא קר, ולא חם ייתר על המידה)

מקור: עצמי
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
חנהל'ה (מקצוענ/ית)
שרה,
התבלין האסייתי מכיל: ג'ינג'ר, שום, צ'ילי, מים, שמן, עמילן מעובד, מלח.
המרכיבים שלהם הם...»»
לצ'ו אסייתי By , 2007-12-29T11:56:28+02:00 לצ'ו אסייתי אם רק היה אפשר להעביר ניחוח דרך המחשב... Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 4 פלפלים אדומים - פרוסים לרצועות 1 פלפל ירוק - פרוס לרצועות 2 בצלים בינוניים - פרוסים לרצועות 1 פלפל חריף ארוך - חתוך לקוביות קטנות ... Instructions: בסיר עם מעט שמן לטגן את הבצל.... לאחר שנעשה שקוף הוספתי את השום הקצוץ....  ולהמשיך בטיגון תוך כדי ערבוב. להוסיף את קוביות התיב...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
  • אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
  • ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
הנצפים ביותר