Pesto
תפריט
ב', 21 יונ 2021, 12:52
110471 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

ביורק

מאכל בולגרי    

מאת: חנהל'ה ::: צפיות: 6043   

ביורק
8 מנות
30 דקות עד שעתיים
 
מרכיבים
  • 8 פלפלים אדומים, מתוקים, רצוי מוארכים (שושקה), אפשר גם עם רגילים
  • 200 גר' גבינת "טוב טעם"
  • 150 גר' גבינה בולגרית מפוררת
  • 3 ביצים
  • כוס פירורי לחם
  • שמן לטיגון

דרך הכנה
  1. קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שקליפתם משחירה. מניחים בסיר, מכסים כדי שהפלפלים "יזיעו" כעשרים דקות.
  2. קולפים את הפלפלים, חותכים בהם חתך אחד לאורך, כך אפשר "לפרוש" אותם. מניחים את הפלפלים הקלופים במסננת למשך 4-5 שעות כדי שיגירו כמה שיותר נוזלים.
  3. מערבבים את שני סוגי הגבינות עם ביצה אחת.
  4. פורשים פלפל אחד ומורחים בצידו האחד מהמילוי (בערך כמו 2 כפות). מקפלים את הפלפל לשניים, על המילוי.
  5. טובלים את הפלפלים הממולאים בביצים הטרופות ואחר כך בפירורי הלחם. מטגנים בשמן עמוק וחם כשתיים-שלוש דקות מכל צד, עד שהפלפלים שחומים ופריכים.
הערות
חנהל'ה: מומלץ בחום הכנתי כבר כמה פעמים בדיוק לפי המתכון, בו גם צפיתי בעת הכנתו בתכנית דרך האוכל שהוקרנה בזמנו בערוץ 2 עם אהרוני וגברי בנאי.

אין תגובות עדיין
ביורק By , 2007-12-22T21:07:46+02:00 ביורק מאכל בולגרי Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 8 Tags: none Ingredients: - 8 פלפלים אדומים, מתוקים, רצוי מוארכים (שושקה), אפשר גם עם רגילים 200 גר' גבינת "טוב טעם" 150 גר' גבינה בולגרית מפוררת 3 ביצים ... Instructions: קולים את הפלפלים בתנור שחומם מראש לחום של 200 מעלות, עד שקליפתם משחירה. מניחים בסיר, מכסים כדי שהפלפלים "יזיעו" כעשרים דקות. קולפים את הפלפלים, חותכים בהם חתך אחד...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר