Pesto
תפריט
א', 26 ספט 2021, 12:01
110475 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מתכון בראוניז' מפתיע

מכיל שלושה סוגי שוקולד    

מאת: אלאור בובליל ::: צפיות: 7436   

מתכון בראוניז' מפתיע
30 דקות עד שעתיים
ציון גולשים: 2
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 400 גרם שוקולד חלב
  • 400 גרם שוקולד מריר
  • 400 גרם שוקולד לבן
  • 200 גרם קמח
  • 200 גרם חמאה
  • 200 גרם סוכר חום כהה
  • 200 גרם אגוזי מלך קצוצים
  • 170 מ"ל מים
  • 4 ביצים
  • 2 כפיות תמצית וניל
  • שקית 1 אבקת אפיה
דרך הכנה
  1. שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות.
  2. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל.
  3. השוקולד שנותר (200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב, 400 ג' שוקולד לבן) מפוררים לחתיכות קטנות יותר ומקפיאים לפחות ל- 10 דקות.
  4. מרתיחים בסיר קטן את החמאה, הסוכר והמים ושופכים את הנוזל הרותח על השוקולד הנמצא בקערה. מערבבים עד שמתקבלת תערובת אחידה.
  5. מוסיפים לקערה את הביצים, אחת אחת. לאחר הוספה של כל ביצה מערבבים היטב את תערובת.
  6. מוסיפים את הקמח ואבקת האפיה ומערבבים הכל לתערובת אחידה.
  7. מוציאים את השוקולד מהמקפיא ומוסיפים לבצק, מוסיפים את האגוזים ומערבבים הכל. מעבירים את התערובת לתבנית ומכניסים מיד לתנור שחומם מראש.
  8. אופים כ- 20-25 דקות בחום של 160 מעלות
הערות
מתאים לתבנית בגודל 20 על 30
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 2
יותר מידי שוקולד..
מתכון בראוניז' מפתיע By , 2007-12-14T23:14:12+02:00 מתכון בראוניז' מפתיע מכיל שלושה סוגי שוקולד Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 400 גרם שוקולד חלב 400 גרם שוקולד מריר 400 גרם שוקולד לבן 200 גרם קמח 200 גרם חמאה 200 גרם סוכר חום כהה ... Instructions: שוברים את השוקולד, כל סוג בנפרד, לחתיכות קטנות. מכניסים לקערה או למערבל מזון 200 ג' שוקולד מריר, 200 ג' שוקולד חלב ואת תמצית הוניל. השוקולד שנותר (200 ג' שו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר