לביבות תרד
* תמונה להמחשה
4 מנות
טיגון
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» או צהריים - ערב
ציון גולשים:
9.8
[4 מדרגים]
מרכיבים
- 1/2 קג' תרד קפוא
- 2 ביצים
- 1/2 כפית מלח
- פלפל שחור לפי הטעם
- 3 כפות קמח
דרך הכנה
- מפשירים את התרד, סוחטים אותו היטב מהנוזלים, קוצצים דק ומניחים בקערה.מוסיפים את שאר המצרכים ומערבבים היטב, מוסיפים עוד מעט קמח אם צריך במקרה והעיסה דלילה מדי, טועמים לתיקון התיבול.
- מחממים שמן במחבת, ויוצקים בעזרת כף גדולה לביבות.
- מטגנים משני הצדדים עד להשחמה קלה.
- להוציא לספיגת השמן על נייר מגבת.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- סלט עוף פיקנטי [אבי מ.] - סלט קל הכנה, 340 קלוריות למנה.
- כיסונים ממולאים אפויים [אבי מ.] - כיסונים אפויים במליות שונות.
- עוגת סברינה [anat38] -
- ליקר פסיפלורה [שלקה] - לאוהבי הפרי המדהים הזה.
- פשטידת ירקות יוונית [אבי מ.] -
- עוגיות סולת בסירופ [אבי מ.] - מתכון תורכי
- שעועית אפויה בתנור [אבי מ.] - שעועית גדולה ברוטב עגבניות אפויה בתנור