Pesto
תפריט
ש', 27 פבר 2021, 14:01
110466 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק תימני

   

מאת: השפית מתימן ::: צפיות: 6146   

מרק תימני
5 מנות
בישול
שעתיים ויותר
קושי: בינוני
» מרקים» צהריים - ערב
ציון גולשים: 1
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • חצי ק"ג בקר.
  • ראש שום
  • 4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים וחצויים
  • 5 גזרים מקולפים וחצויים
  • בצל בינוני מקולף, שלם
  •  5 גבעולי כוסברה
  • גבעול סלרי
  • מלח, פלפל
  • כף גדושה כמון
  • כף כורכום
  • קורט הל
דרך הכנה
  1. חותכים את הבשר לקוביות גדולות.
  2. מרתיחים סיר מים ומכנינים את הבשר למים המבעבעים.
  3. אוספים בעזרת כף את הקצף שצף, מכסים ומנמיכים את האש למשך כשעה וחצי.
  4. מוסיפים את תפוחי האדמה, הגזר והבצל,
  5. מפרידים את שיני השום אבל לא מקלפים וזורקים פנימה,
  6. מוסיפים מלח בכמות הרצויה, בערך כף.
  7. מבשלים במשך חצי שעה.
  8. מטבלים, ומוסיפים את הירק, מכסים את הסיר ומנמיכים את האש למשך עוד כ15- דק'.
  9. בתאבון.
הערות
מומלץ לאכול עם חילבה
אולי בהמשך אשלח גם מתכון מוצלח לחילבה.
 תלוי עם איזה חלק בשר אתם משתמשים, יש חלקים הצורכים בישול ארוך יותר. אני ממליצה על מס' 6, 8, 4.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ציון 1
מתכון למרק תימני על הפנים את פשוט מביישת את הפירמה ואת התימנים עם המתכון שלר!
1
שלחי את המתכון לחילבה, תודה!
מרק תימני By , 2007-12-03T12:53:24+02:00 מרק תימני Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 5 Tags: none Ingredients: - חצי ק"ג בקר. ראש שום 4 תפוחי אדמה גדולים מקולפים וחצויים 5 גזרים מקולפים וחצויים ... Instructions: חותכים את הבשר לקוביות גדולות. מרתיחים סיר מים ומכנינים את הבשר למים המבעבעים. אוספים בעזרת כף את הקצף שצף, מכסים ומנמיכים את האש למשך כשעה וחצי....
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר