Pesto
תפריט
ג', 24 נוב 2020, 07:59
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

בורקס כבד

בורקס כבד של דלית    

מאת: IALIN ::: צפיות: 7631   

בורקס כבד
18 מנות
אפיה משולב
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
» מתאבנים» צהריים - ערב
 
מרכיבים
  • בצק עלים חבילה
  • חצי קילו כבד עוף
  • 3 ביצים קשות
  • 2 בצלים קצוצים דק
  • 4 שיני שום כתושות
  • תבלינים: מלח, פלפל שחור, גריל עוף

 

דרך הכנה
  1. מטגנים את הבצלים במחבת עד שהבצלים זהובים מוסיפים את שיני השום תוך כדי עירבוב, מוסיפים את הכבד ואת התבלינים לפי הטעם ומטגנים עד שהכבד נהיה
  2. את הביצים מבשלים שהיו קשות
  3. מוסיפים את הביצים לתערובת הכבד , ומכינים למערבל כדי שייבצר תערובת כמו כבד קצוץ {לא מומס מדי}
  4. את הבצק העלים חותכים לריבועים ושמים באמצע כל ריבוע מעט מתערובת הכבד ומקפלים למשולש.
  5. או שמים בתנית חצי מכמות הבצק העלים ומעליו שמים את התערובת של הכבד ומעליו את החלק השני של הבצק.
  6. מברישים עם חלמון של ביצה.
  7. ומפזרים שומשום.
  8. מכניסים לתנור בתחום של 180 מ' ואופים כחצי שעה או עד שהבצק מזהיב.
  9. יש אפשרות להקפיא את הבורקסים ולאפות מתי שרוצים. 
  10. רצוי לאחר האפיה כשהבורקס מוכן להוסיף מעל הבורקס רוטב פטריות או כל רוטב אחר אני משתמשת ברוטב פטריות של אוסם. טעים מאוד מאוד.
הערות
בורקס מוצלח מאוד כולם אוהבים
כדאי מאוד להכין יום קודם ולהקפיא ולאפות חצי שעה לפני הגשה   מ ו מ ל ץ...
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
4
ראובן מ. (עורך)
2
חשבתי שברור מטעמי כשרות....
1
יש לצלות את הכבד לפני כן טעים יותר
בורקס כבד By , 2007-11-28T18:28:14+02:00 בורקס כבד בורקס כבד של דלית Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 18 Tags: none Ingredients: - בצק עלים חבילה חצי קילו כבד עוף 3 ביצים קשות 2 בצלים קצוצים דק 4 שיני שום כתושות תבלינים: מלח, פלפל שחור, גריל ... Instructions: מטגנים את הבצלים במחבת עד שהבצלים זהובים מוסיפים את שיני השום תוך כדי עירבוב, מוסיפים את הכבד ואת התבלינים לפי הטעם ומטגנים עד שהכבד נהיה את הביצים מבשלים שהיו קשות ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר