Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 13:05
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר

   

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 6209   

לביבות בטטה עם ג'ינג'ר
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
 
מרכיבים

1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות
 1 כוס קמח לבן
 1 ביצה
 5 קוביות ג'ינג'ר דורות
 מלח ופלפל שחור
 2 כפות חמאה
 
 מצרכים לרוטב:
 1 גביע קרם פרש
 1/4 כוס עירית קצוצה
 מלח ופלפל

דרך הכנה

1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות
 2. מסננים את הבטטות מנוזלים.
 3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד ומכניסים למקרר לחצי שעה.
 4. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות.
 5. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות, מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת
 6. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל
 7. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
2
ראובן מ. (עורך)
עדיף ג'ינגר טרי. יש הבדל במירקם, והיבש/טחון משמש יותר לטעם ולא לגוף הלביבה.
או להשתמש בשורש ניטרלי...»»
1
שלום. אם אני רוצה להשתמש בג'ינג'ר טחון, כמה עליי לשים? והאם "קרם פרש" הכוונה היא לשמנת רגילה? תודה מראש.
לביבות בטטה עם ג'ינג'ר By , 2007-11-27T13:47:24+02:00 לביבות בטטה עם ג'ינג'ר Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות  1 כוס קמח לבן  1 ביצה  5 קוביות ... Instructions: 1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות עד לריכוך הבטטות  2. מסננים את הבטטות מנוזלים.  3. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית, מוסיפים את הביצה, קוביות הג'ינג'ר, ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר