Pesto
תפריט
ש', 18 ינו 2020, 14:52
110438 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו

נוסח פרובנס    

מאת: שף אמיר מרקוביץ' ::: צפיות: 6620   

לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו
12 מנות
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» תוספות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם
     1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות
     200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות
     4 כפות קמח
     2 ביצים
     4 קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי- דורות.
     מלח ופלפל שחור
     1/4 כוס שמן זית לטיגון הלביבות
דרך הכנה

1. מקלפים את תפוחי האדמה
 2. מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה
 3. מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה.
 4. מוסיפים קמח, ביצים, קוביות עשבי תיבול לבישול צרפתי, מלח ופלפל ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה.
 5. מכניסים למקרר לחצי שעה.
 6. מוציאים מהמקרר ויוצרים לביבות מהתערובת.
 7. מחממים מחבת עם שמן זית ומטגנים את הלביבות כ-3 דקות מכל צד, מוציאים ומגישים.

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו By , 2007-11-27T13:36:25+02:00 לביבות תפוחי אדמה ופטריות פורטבלו נוסח פרובנס Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 12 Tags: none Ingredients: - 5 תפוחי אדמה מבושלים בקליפתם  1/2 בצל קלוף וחתוך לקוביות קטנות  200 גרם פטריות פורטבלו חתוכות לקוביות  4 כפות קמח  2 ביצים... Instructions: 1. מקלפים את תפוחי האדמה  2. מגרדים את תפוחי האדמה בעזרת פומפיה לתוך קערה  3. מטגנים במחבת בינונית עם מעט שמן זית את הבצל ופטריות הפורטבלו עד לאידוי ומוסיפים לקערה. &...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
  • "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
  • פרחי מאכל [מידע] - ...
  • חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
  • סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
  • לחם בקלות - חלק ב' [הדרכה] - בהמשך לסדרה על הכנת לחמים, נדבר על אפשרויות שונות בהכנת המרקם, על הגימור וכמויות....
הנצפים ביותר