Pesto
תפריט
ב', 19 אוק 2020, 18:29
110457 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

אבוקדו במילוי כבד קצוץ

מעדן    

מאת: אביייי ::: צפיות: 4508   

אבוקדו במילוי כבד קצוץ
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • אבוקדו
  • וכבד כצוץ
  • קמח
  • ביצה
  • פרורי לחם  
דרך הכנה
  1. לוקחים אבוקדו מקלפים וחוצים ל-2, מגלענים
  2. עושים מילוי של כבד שטוחנים אותו עם ביצים ובצל רצוי שומן אווז.  אם אין אז לטגן את הבצל עם שמן להוסיף פלפל שחור טיפה סוכר בגלל המרירות של הכבד  מעט כמון ולטחון.
  3. למלא את האבוקדו היכן שהיה הגלעין
  4.  לקחת פירורי לחם, ביצה וקמח, ולצפות את האבוקדו כמו שניצל
  5.  לטגן בשמן עמוק

 

הערות
פשוט מדהים אני אישית עובד במלון דן בת"א  וזה מעדן
  • ניתן למלא בכל מילוי אפשרי בתאבון 
    רצוי להגיש חם
  • תגובות חברים:
    מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
    2
    האם האבוקדו אינו משחיר
    1
    האם ניתן לוותר על הליך ההכנה מספר 4 ו- 5? רוצה לוותר על הליך הציפוי והטיגון.
    אבוקדו במילוי כבד קצוץ By , 2007-11-23T13:53:30+02:00 אבוקדו במילוי כבד קצוץ מעדן Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 0 Tags: none Ingredients: - אבוקדו וכבד כצוץ קמח ביצה פרורי לחם   ... Instructions: לוקחים אבוקדו מקלפים וחוצים ל-2, מגלענים עושים מילוי של כבד שטוחנים אותו עם ביצים ובצל רצוי שומן אווז.  אם אין אז לטגן את הבצל עם שמן להוסיף פלפל שחור טיפה סוכר ...
    מתכוני חגים
    כתבות, הדרכה, מידע
    הנצפים ביותר