פשטידת גבינה ותירס
אפיה
30 דקות ופחות
קושי: קל הכנה
ציון גולשים:
8.3
[3 מדרגים]
מרכיבים
1 גביע גבינה 5%
1 גביע קוטג' 5%
1 גביע יוגרט לבן מעודן של יופלה
1 קופסא שימורים של תירס (רצוי גדולה)
3 כפות קורנפלור
2 ביצים
2 כפות אבקת מרק עוף פרווה
מלח
פלפל
דרך הכנה
1. בקערית גדולה שמים את הגבינה, הקוטג' והיוגורט
2. מוסיפים את הביצים, הקורנפלור, האבקת מרק ולבסוף את התירס
3. מתבלים לפי הטעם
4. יוצקים את הבלילה לתבנית עגולה ומשומנת
5. אופים בחום של 175 מעלות כ 30 דק'.
בתאבון
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● ביצים [תזונה] - ...
- ● ברכות משולחן ראש השנה בחמישה צבעים [בריאות] - ייעוץ מדעי: מרב מור אופיר, תזונאית קלינית ויועצת מדעית למועצת הצמחים...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - תוספי מזון [מידע] - פרק 3 - תוספי מזון...
- ● איך לבחור את תפוחי האדמה למרק חורפי מחמם ומעשיר באנרגיה? [מידע] - מרק עם תפוחי אדמה לחימום והעשרה באנרגיה בימי החורף קיבוצי חבל מעון, מגדלי תפוחי אדמה וגזר "דוד...
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
הנצפים ביותר
- גלילי חציל ממולאים בגבינת פטה ברוטב עגבניות בזיליקום [tommf] - מעט התעסקות אבל טעים בטירוף
- לביבות קישואים [אבי מ.] -
- עוגיות בראוניז [אבי מ.] - עוגיות רכות במרקם בראוניז
- ריבת ענבים [אבי מ.] -
- עוף שחום [אבי מ.] -
- מרק פטריות מוקרם [tommf] - קל להכנה ומאוד טעים
- פאי פקאנים [אבי מ.] - שתי גירסאות לפאי פקאנים או אגוזים מצוין.