תפיחות תפוחי אדמה
מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים

טיגון

קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 250 גרם תפוחי אדמה דוד משה לאפיה ומילוי קלופים וחתוכים לקוביות
- רבע כוס תפוחי אדמה מגורר
- 3/4 כוס קמח
- חצי כפית אבקת אפיה
- חצי כפית מלח
- חצי כוס חלב
- שמן לטיגון
דרך הכנה
- לבשל את קוביות תפוחי האדמה בסיר עם מים רותחים עם קצת מלח עד שיתרכו.
- לסנן, להחזיר לסיר ולמעוך.
- לערבב את המחית עם תפוחי האדמה המגורדים, הקמח, אבקת האפיה, המלח והחלב.
- במחבת כבדה לחמם מעט שמן
- לשים כף מהעיסה ולשטח עם גב הכף כך שנוצרת יחידה בקוטר 5 ס"מ ועובי של 5 מ"מ.
- לטגן כ-3 דקות עד שהצד התחתון מזהיב וטופח מעט.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה www.dodmoshe.co.il
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● השפעת המזון על האצת ההזדקנות [תזונה] - מאת: פרופ' משה שטרנפלד, מומחה ברפואה פנימית ורפואה סינית....
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● ברוטב ויניגרט... [הדרכה] - הסוד האמיתי בהכנת הויניגרט הוא מציאת האיזון הנכון בין כמויות השמן והחומץ וחומרי הטעם - התבלינים המוס...
- ● באלו תפוחי אדמה כדאי להשתמש להכנת לביבות לחנוכה? [מידע] - הזנים "דזירה" ו"רודיאו" סופגים פחות שמן בזמן הטיגון...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
הנצפים ביותר
- רולדת עוף במילוי פטריות חורש [שף אמיר מרקוביץ'] - בסגנון צרפתי על מצע ירקות רטטוי
- עוגת שוקולד רכה [אבי מ.] -
- חלות [SARIT] - חלות ולחמניות
- אצבעות פריכות מצופות בקוקוס [שונטלי] - מהבלוג של סברו - מצופות בקוקוס/וסוכריות
- כרוב אדום חמוץ מתוק [אבי מ.] -
- עוגיות לשונות חתול [אבי מ.] - עוגיות דקות ועדינות
- קיש תרד ועגבניות מיובשות [אבי מ.] - קיש ללא תחתית בצק