Pesto
תפריט
ג', 03 דצמ 2024, 23:35
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

קרוקטים

מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים    

מאת: דוד משה ::: צפיות: 7572   

קרוקטים
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 2/3 כוס שמן 
  •  2 כוסות קמח 
  •  3 כוסות חלב 
  •  4 תפו"א דוד משה למילוי ואפיה 
  •  1 ביצה 
  •  רבע כפית פלפל אנגלי 
  •  מלח ופלפל לפי הטעם 
  •  שמן לטיגון
דרך הכנה
  1. להכין פירה מתפוחי האדמה.
  2. בסיר, לחמם את השמן ולהוסיף את הקמח.
  3. לערבב היטב על מנת שלא ייוצרו גושים.
  4. להוסיף חלב עד שהתערובת חלקה.
  5. להוריד מהאש ולהוסיף את הפירה ואת התבלינים.
  6. לקרר לטמפרטורת החדר.
  7.  יוצרים מהתערובת גלילים וטובלים בביצה טרופה ואחר כך בפירורי הלחם.
  8. מטגנים בשמן עד להזהבה.
     
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה
 www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
8
ציון 10
♥ ♥ ♥ המלצת המערכת
7
גם אותה כמות כמו החלב? 3 כוסות? או עד שמתקבל מרקם ללא גושים?
6
ראובן מ. (עורך)
במקום חלב יש להשתמש במרכיב שומני אחר, שיעניק מרקם חלק ופחות גושי. גם שמן זית טוב.
5
ראובן מ. (עורך)
הבהיר הוא הנקי, ואילו הכהה הוא מבושל. נקי אפשר למצוא בחנויות טבע, אך לא רק. אני מצאתי ב"עדן טבע מרקט".
4
איפה אפשר לקנות שמן שומשום בהיר !אשמח לקבל תשובה אם מישהו יודע
3
כמו מה למשל?
למה הכוונה מרכיב שומני מתחלב?
שמנת לקפה של ריץ?
2
ראובן מ. (עורך)
כל מרכיב שומני מתחלב אחר, לטעמך.
1
נשמע מתכון מאוד מעניין
האם יש אפשרות להחליף את החלב במשהו אחר על מנת שהמאכל לא יהיה חלבי?
קרוקטים By , 2007-11-04T12:53:20+02:00 קרוקטים מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 0 Tags: none Ingredients: - 2/3 כוס שמן   2 כוסות קמח   3 כוסות חלב   4 תפו"א ... Instructions: להכין פירה מתפוחי האדמה. בסיר, לחמם את השמן ולהוסיף את הקמח. לערבב היטב על מנת שלא ייוצרו גושים. להוסיף חלב עד שהתערובת חלקה. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר