קרוקטים
מטעם "דוד משה", יצרני תפוחי אדמה מובחרים
30 דקות עד שעתיים
קושי: קל הכנה
» מתאבנים
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 2/3 כוס שמן
- 2 כוסות קמח
- 3 כוסות חלב
- 4 תפו"א דוד משה למילוי ואפיה
- 1 ביצה
- רבע כפית פלפל אנגלי
- מלח ופלפל לפי הטעם
- שמן לטיגון
דרך הכנה
- להכין פירה מתפוחי האדמה.
- בסיר, לחמם את השמן ולהוסיף את הקמח.
- לערבב היטב על מנת שלא ייוצרו גושים.
- להוסיף חלב עד שהתערובת חלקה.
- להוריד מהאש ולהוסיף את הפירה ואת התבלינים.
- לקרר לטמפרטורת החדר.
- יוצרים מהתערובת גלילים וטובלים בביצה טרופה ואחר כך בפירורי הלחם.
- מטגנים בשמן עד להזהבה.
הערות
תפוחי אדמה "דוד משה" משווקים בשקיות על פי התאמתם לסוגי השימושים השונים: לבישול ולמרק, לאפייה ומילוי ולטיגון והכנת צ'יפס. באתר דוד משה באינטרנט מופיע מידע על סוגי הזנים הנפוצים של תפוחי האדמה, ערכו התזונתי של תפוח האדמה ומתכונים מומלצים נוספים. כתובת האתר: דוד משה
www.dodmoshe.co.il
www.dodmoshe.co.il
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד