Pesto
תפריט
א', 26 ינו 2025, 03:30
110501 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

מרק בשר תימני

   

מאת: שירינקה ::: צפיות: 10170   

מרק בשר תימני
6 מנות
שעתיים ויותר
 
מרכיבים
  • בשר בקר מס 8 או גולש עגל
  • בצל גדול
  • עגבניה גדולה
  • שן שום
  • כף גדושה אבקת מרק עוף 
  • כף גדושה תבלין חווי'ג למרק עדיף של פרג}
  • תפו"א לפי מס' הסועדים
  • חצי צרור כוסברה רסק עגבניות קטן
דרך הכנה
  1. מבשלים את הבשר בסיר בינוני עם מים כשעה ומסירים את הקצף שנוצר כל הזמן
  2. חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים לסיר
  3. אחרי חצי שעה מוסיפים את העגבניה גם כן חתוכה לרבעים
  4. אחרי חצי שעה מוסיפים את החווי'ג למרק ונותנים עוד חצי שעה
  5. אח"כ מוסיפים את הרסק, אבקת המרק והתפו"א כשהם חצויים ולבסוף את השום הכוסברה.
  6. לבשל את המרק על אש קטנה עד שהבשר מאוד רך והמרק מסמיך .
הערות
- המטרה לבשל את המרק בשלבים ולתת לו להיות הרבה זמן על הגז על אש קטנה לפחות ארבע שעות.
- סבתא שלי היתה מבשלת אותו על פתליה ונותנת לו להתבשל על אש קטנה לפחות שש שעות
- מעדן לחורף קר
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
3
זה המרשם של מרק בקר תימני
עדיף ומומלץ בשר בקר טרי
אפשר גם בשר צלעות עם עצם וגם עם עצם
2
האם זה המרק התימני המפורסם? יצא לי לאכול בכמה מסעדות את המרק אך משום מה הוא די שונה? הייתי רוצה לדעת...»»
1
איילה 10 (מקצוענ/ית)
הרבה זמן חפשתי מתכון מעניין למרק זה. השבת אנסה להכין במקום המרק תימני המשפחתי עם עוף
ת ו ד ה !
מרק בשר תימני By , 2007-10-21T20:34:24+02:00 מרק בשר תימני Prep Time: PT20M Cook time: שעתיים ויותר Yield: 6 Tags: none Ingredients: - בשר בקר מס 8 או גולש עגל בצל גדול עגבניה גדולה שן שום כף גדושה אבקת מרק עוף  כף גדושה תבלין חווי'ג למרק ... Instructions: מבשלים את הבשר בסיר בינוני עם מים כשעה ומסירים את הקצף שנוצר כל הזמן חותכים את הבצל לרבעים ומוסיפים לסיר אחרי חצי שעה מוסיפים את העגבניה גם כן חתו...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר