עוגיות טחינה ושוקולד נוטלה
קל וטעים מאוד
30 דקות ופחות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
לבצק:
- 2 וחצי כוסות קמח תופח
- מרגרינה אחת
- שמנת חמוצה
למילוי:
- 3 כפות שוקולד נוטלה
- 3 כפות טחינה גולמית
- אבקת סוכר
דרך הכנה
- שמים בתוך קערה את הקמח ואת השמנת מערבבים ממיסים את המרגרינה ומוסיפים לתערובת ולשים טוב.
- בקערית נפרדת מערבבים את הטחינה והשוקולד.
- מחלקים את הבצק ל2-3 חלקים ומרדדים את הבצק משטיחים אותו ומורחים את המילוי שכבה יפה, ומגלגלים כמו רולדה.
- מניחים את הרולדות על תבנית עם נייר אפיה ואופים בתנור למשך 15 דקות לערך או עד שהחלק העליון ניהיה קצת חום בהיר ומוציאים.
- לא לחכות שיתקרר אלא לחתוך כבר פרוסות יפות ואז לתת להם להתקרר.
- לפני הגשה לשים אבקת סוכר . תהנו!!
הערות
לחתוך מיד אחרי האפיה לא לחכות כי אחרת זה מתפורר וזה מבאס.
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה ::: מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- רוטב עגבניות [אבי מ.] - רוטב עגבניות בסיסי.
- באגטינות (לחמניות באגט) [אבי מ.] -
- Fritata (חביתה) תפו"א [אבי מ.] -
- קציצות סבתא עם רוטב חזרת [אבי מ.] - קציצות בשר בסיגנון מענין.
- קבב טוניסאי אסלי [מירי 1] - קבב לצלייה על האש
- פונדנט שוקולד [אבי מ.] -
- בצק לפיצה [SARIT] - מבצק רך במיוחד