גלידת שוקולד
גלידת שוקולד

8 מנות

מרכיבים
- 3 ביצים
- 150 גר' שוקולד מריר
- 1 קצפת ריץ'
- 1/2 חב' אינסטנט פודינג וניל
דרך הכנה
- להפריד את החלמונים מהחלבונים
- להמיס את השוקולד (להדליק סיר על הגז ולשים בתוכו סיר קטן נוסף ובו להמיס את השוקולד)
- כשהשוקולד נמס לכבות והוסיף את החלמונים. לערבב היטב.
- להקציף את החלבונים (בקערה אחת)
- להקציף את הריץ' עם הפודניג (בקערה נוספת)
- להוסיף את הקצף ולאחריו השוקלד לריץ'.
- לערבל הכל בעדינות ולשים בתבנית אינגליש-קייק
- להקפיא. (ניתן גם במקרר)
- אפשר לקשט מלמעלה עם הזלפה של ריץ'.
הערות
קל להכנה וטעים מאד
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● הכל על עוגיות (חלק ד') [הדרכה] - עוגיות זילוף ולחיצה....
- ● "למה העוגה לא הצליחה?" [הדרכה] - סיבות אפשריות לחלק מהבעיות באפית עוגות,...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - צבעי מאכל [מידע] - פרק 5 - צבעי מאכל....
- ● [קורונה] מחזקים את מערכת החיסון כנגד וירוסים [בריאות] - הטבע יוצר לנו תרופות מושלמות משלו, ודרכים להתמודדות עם וירוסים כמו הקורונה...
- ● המלצות לבישול ולאחסון של תפוחי אדמה [מידע] - ...
הנצפים ביותר
- סטרוגנוף חזה עוף [אבי מ.] -
- בישקוטי לפסח [אבי מ.] -
- חזה עוף ברוטב תאנים [אבי מ.] -
- פשטידת קישואים [לינואל] -
- רצועות בקר מוקפצות [שף אמיר מרקוביץ'] - עם אטריות ,עגבניות שרי ובזיליקום בסגנון אסייתי
- איטריות מרק לפסח [אבי מ.] - איטריות קלילות מקמח תפו"א קלות הכנה.
- עוגת גבינה קלת הכנה [אבי מ.] -