אוסובוקו טלה על מצע פירה תפוחי אדמה
בסגנון איטלקי

4 מנות
בישול ואפיה

קושי: בינוני
» עיקריות
ציון גולשים:
10
[1 מדרגים]
מרכיבים
- 4 פרוסות אוסובוקו טלה במשקל 300 גרם כל אחת
- 3 בצלים קלופים וחתוכים לקוביות
- 2 גזרים קלופים וחתוכים לקוביות
- 1 שורש סלרי חתוך לקוביות
- 5 קוביות שום כתוש דורות
- 4 עגבניות חתוכות לקוביות
- 2 ליטר מים
- כוס יין אדום
- רבע כוס שמן זית
- 5 קוביות תערובת איטלקית דורות
- 4 כפות רסק עגבניות
- מלח ופלפל
מצרכים להכנת הפירה:
- 8 תפוחי אדמה בינוניים קלופים וחתוכים לקוביות
- כף מרגרינה
- חצי כוס שמנת מתוקה פרווה
- 6 קוביות תערובת איטלקית דורות
- מלח ופלפל
דרך הכנה
אופן הכנת האוסובוקו:
ופלפל, מוציאים את הבשר מהסיר ומניחים בצד.
- מחממים סיר בינוני עם שמן זית ומטגנים את הבשר משני הצדדים עד לקבלת גוון חום, מתבלים במלח
- מוסיפים לסיר את הירקות החתוכים ומאדים כ-3 דקות תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את רסק העגבניות והיין, מערבבים היטב ומחזירים את פרוסות האוסובוקו לתוך הסיר.
- מוסיפים את המים, קוביות התערובת האיטלקית של דורות, ומתבלים במלח ופלפל.
- מביאים לרתיחה, מנמיכים את הלהבה ומבשלים כ-3 שעות על אש נמוכה.
אופן הכנת הפירה
- מבשלים בסיר עם מים את קוביות תפוחי האדמה עד שהם רכים.
מסננים היטב את תפוחי האדמה מנוזל ומחזירים אותם לסיר. - מועכים את תפוחי האדמה בעזרת מועך פירה או מזלג עד לקבלת פירה.
- מחממים את השמנת ומוסיפים לפירה תוך כדי ערבוב.
- מוסיפים את המרגרינה וקוביות התערובת האיטלקית ומתבלים במלח ופלפל תוך כדי ערבוב.
קטגוריות
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
- ● כיצד משפיע סוג תפוח האדמה על איכות הצ'יפס [מידע] - ...
- ● חומרים בשימוש תעשית המזון - חומרים משמרים [מידע] - פרק 1 - חומרים משמרים...
- ● החיים בסגר: קנו קטניות, הקפיאו חלב, אל תאגרו מדי, ועוד.. [מידע] - כשנכנסים לעוצר ממושך, חשוב שיהיו בבית המוצרים הנכונים לתזונה בריאה ומשביעה....
- ● סוגי תבניות אפיה עיקריות [הדרכה] - תבניות אפיה עיקריות, התבניות קיימות במספר גדלים....
- ● שמן זית [מידע] - סוגי שמן זית, אשר הפך למרכיב קבוע בהכנת אוכל כיום שונים זה מזה על פי ארצות המוצא שלהם וסוגי הזיתים מ...
הנצפים ביותר
- עוגת שוקולד ואגוזים עשירה [אבי מ.] -
- טורט לימון [אבי מ.] -
- סלט חצילים חריף [אבי מ.] -
- פוקצ'ה עם ביגה [אבי מ.] - ביגה/סטרטר מכינים כ-12 שעות לפני האפייה לקבלת פוקצ'ה במרקם אוורירי וקרום פריך
- עוגת תפוחים חלומית [navitc] -
- גבינה במעטפת בצק סיגרים [אבי מ.] -
- לחמניות מקמח מלא [סביון] - 2 גירסאות