Pesto
תפריט
ג', 13 מאי 2025, 12:16
110502 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

תבשיל תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה

   
מאת: אם הנסיכות ::: צפיות: 21153   

תבשיל תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה
5 מנות
בישול
30 דקות עד שעתיים
» עיקריות
ציון גולשים: 10
[1 מדרגים]
 
מרכיבים
  • 5 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לריבועים בינוניים
  • 2 בצלים קלופים וקצוצים
  • 4 כוסות מלאות שעועית ירוקה קפואה
  • 3 כפיות של כרכום
  • פלפל שחור
  • שמן בישול
  • מלח גס
  • 2 כפות של רסק עגבניות
  • רבע כוס מים רותחים  

 

דרך הכנה
  1. לטגן את הבצלים בסיר התבשיל בשמן רגיל
  2. להוסיף את תפוחי-האדמה החתוכים, על להבה בינונית לערבב מדי פעם עד להזהבה.
  3. להוסיף את השעועית הקפואה .
  4. לבחוש ולכסות במכסה .
  5. לאחר כמה דקות, להוסיף את יתר המרכיבים, לכסות ולבשל כ-35 דקות על להבה נמוכה ביותר.  
הערות
- מתאים כתוספת למנה העיקרית , מצוין לצמחוניים, בתוספת חצי כוס של אגוזי מלך ו-3 כפות של סויה (התבשיל הופך חגיגי).
-לאוהבי החריף: לזרות מעל התבשיל צ'ילי חריף גרוס-מעדן!
-אפשר גם להוסיף קציצות עוף קטנות לתוך התבשיל ואז זמן הבישול יתארך לארבעים דקות.
תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
5
ציון 10
חג שמח-הכנתי היום את המתכון והוא מעולה.
השתמשתי ב-4 תפוחי אדמה בינוניים וכורכום הקטנתי את הכמות...»»
4
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
חג שמח!
נכנסתי לאתר והופתעתי לגלות את המתכון שלי על מסך הראשי, פסח שני. אני מודה לעורכים, לראובן...»»
2
ראובן מ. (עורך)
התמונה משום מה לא הועלתה. בדקי את הגודל המרבי שניתן להעלות ושימי לב תמיד אם לאחר השיגור יש הודעה שהתמונה...»»
1
אם הנסיכות (מקצוענ/ית)
שלחתי לכם תמונה, אולי לא מוצלחת, אך אני חייבת להודות שהתמונה שאבי פסטו פרסם היא מקסימה ומתאימה לכל ההערות...»»
תבשיל תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה By , 2007-09-18T12:53:27+02:00 תבשיל תפוחי-אדמה ושעועית ירוקה Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות עד שעתיים Yield: 5 Tags: none Ingredients: - 5 תפוחי-אדמה קלופים וחתוכים לריבועים בינוניים 2 בצלים קלופים וקצוצים 4 כוסות מלאות שעועית ירוקה קפואה 3 כפיות של כרכום פלפל שח... Instructions: לטגן את הבצלים בסיר התבשיל בשמן רגיל להוסיף את תפוחי-האדמה החתוכים, על להבה בינונית לערבב מדי פעם עד להזהבה. להוסיף את השעועית הקפואה . ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר