כבד מוקפץ ברוטב מתוק חריף

6 מנות

מרכיבים
- 1 קילו כבד צלוי מטעמי כשרות
- 1/4 כוס שמן
- 2 בצלים גדולים(חתוכים לפרוסות)
- 5-6 כפות רוטב טריאקי
- 1-2 כפות סירופ מיפל
- 1/2 כפית מלח
- 1 כפית צ'ילי גרוס(לחריפות)
- 1/4 כפית אגוז מוסקט(לא חובה)
דרך הכנה
- מטגנים את הבצלים החתוכים עד להשחמה בשמן.
- מוסיפים את הכבד הצלוי ולאחריו את התבלינים.
- מערבבים היטב במשך כ-5-10 עד לספיגת כל הטעמים.
- טועמים ומוסיפים תבלינים בהתאם לצורך.
הערות
כדאי להגיש את הכבד בתוך סלסלת עלי סיגר / עלי פילו
או גם בתוך פחזנית
תגובות חברים:
מקרא:
ערוך תגובה :::
מחק תגובה ::: ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה


קטגוריות
מתכוני חגים
- ראש השנה 18 Sep 2020
- סוכות ושמחת תורה 02 Oct 2020
- חנוכה 10 Dec 2020
- טו בשבט 27 Jan 2021
- פורים 25 Feb 2021
- פסח 27 Mar 2021
- יום העצמאות 14 Apr 2021
- שבועות 16 May 2021
כתבות, הדרכה, מידע
- ● חומץ [מידע] - סוגי חומץ המוכרים לנו מקורם במגוון חומרים בניהם יין, בירה, מיץ תפוחים ואלכוהול המופק בתהליך תסיסת גר...
- ● שלל טיפים לעוגות גבינה מוצלחות [טיפים] - מגוון רעיונות ומידע חיוני החשובים להצלחת עוגות גבינה. אספנו עבורכם את כל הטיפים מהאתר ומהרשת....
- ● מבחר עוגות וקינוחים לראש השנה [טיפים] - אספנו עבורכם כמה מהעוגות והמאפים המביאים שמחה לשולחן החג...
- ● מונחי יסוד עבריים בבישול ואפיה [מידע] - מונחים בסיסיים בבישול ואפיה - רשימה חלקית....
- ● אפשר גם בלי בשר... [תזונה] - ...
הנצפים ביותר
- פטוצ'יני ברוטב פטריות בשמנת מוקרם [מירי 1] - איטריות ברוטב פטריות
- קיש גבינת פטה [אבי מ.] -
- עוגת פאדג' שוקולד ודבש [אבי מ.] -
- רוגלאך מבצק שמרים קר [אבי מ.] - רוגלאך רכים ועשירים.
- עוגיות סבלה סוכר חום [אבי מ.] -
- פנקיק [yair4430] -
- עוגיות כעכ תוניסיות [cohenshoshh] - כעכ