Pesto
תפריט
ד', 25 נוב 2020, 09:16
110458 חברים
פסטו - אתר המתכונים הגדול בישראל אתר האוכל והמתכונים הישראלי Pesto

כבד מוקפץ ברוטב מתוק חריף

   

מאת: f5mm ::: צפיות: 6432   

כבד מוקפץ ברוטב מתוק חריף
6 מנות
30 דקות ופחות
 
מרכיבים
  • 1 קילו כבד צלוי מטעמי כשרות
  • 1/4 כוס שמן
  • 2 בצלים גדולים(חתוכים לפרוסות)
  • 5-6 כפות רוטב טריאקי
  • 1-2 כפות סירופ מיפל
  • 1/2 כפית מלח
  • 1 כפית צ'ילי גרוס(לחריפות)
  • 1/4 כפית אגוז מוסקט(לא חובה)
דרך הכנה

 

  1. מטגנים את הבצלים החתוכים עד להשחמה בשמן.
  2. מוסיפים את הכבד הצלוי ולאחריו את התבלינים.
  3. מערבבים היטב במשך כ-5-10 עד לספיגת כל הטעמים.
  4. טועמים ומוסיפים תבלינים בהתאם לצורך.
הערות

כדאי להגיש את הכבד בתוך סלסלת עלי סיגר / עלי פילו 
או גם בתוך פחזנית

תגובות חברים:
מקרא: ערוך תגובה   :::   מחק תגובה   :::   ▼ לחץ על תקציר לקריאה מלאה
1
ראובן מ. (עורך)
התערובת מוכנה לאכילה, כך שזה לשיקולך אם לחמם עוד או למלא ישירות בסיגרים.
כבד מוקפץ ברוטב מתוק חריף By , 2007-09-08T22:36:36+03:00 כבד מוקפץ ברוטב מתוק חריף Prep Time: PT20M Cook time: 30 דקות ופחות Yield: 6 Tags: none Ingredients: - 1 קילו כבד צלוי מטעמי כשרות 1/4 כוס שמן 2 בצלים גדולים(חתוכים לפרוסות) 5-6 כפות רוטב טריאקי 1-2 כפות סירופ מיפל ... Instructions:   מטגנים את הבצלים החתוכים עד להשחמה בשמן. מוסיפים את הכבד הצלוי ולאחריו את התבלינים. מערבבים היטב במשך כ-5-10 עד לספיגת כל הטעמים. ...
מתכוני חגים
כתבות, הדרכה, מידע
הנצפים ביותר